≫ 

Kakve ćerke ima Stalone! Tri plavuše, ne zna se koja je lepša, a za tatu su posebno vezane

Slavni glumac je tri ćerke dobio sa manekenkom Dženifer Flavin, od koje su nasledile lepotu

  • 3
Sylvester Stallone, Silvester Stalone Silvester Stalone; Foto: Shutterstock

Američki glumac, reditelj i scenarista Silvester Stalone (74) je dobio ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet sa svojom suprugom i bivšom manekenkom Dženifer Flejvin (51), s kojom je u srećnom braku od 1997. godine, a često se hvali fotografijama sa decom, na kojima ističe da je ponosni otac.

Holivudski glumac u poslednjih nekoliko godina iznenađuje javnost svojim izgledom, koji je uništio botoksom i drugim kozmetičkim zahvatima, a tako je bilo i sa poslednjom fotografijom, na kojoj mu lice deluje iskrivljeno, dok su njegove ćerke i supruga prelepe.

Izgleda da je Silvester nasledio gene od svoje majke, astrološkinje i plesačice Džeki Stalone (1921-2020) i gledajući nju postao opsednut plastičnim korekcijama. Njegova majka je 2020. godine preminula u 99. godini života, a bila je veoma sklona estetskim zahvatima.

Junak akcionih filmova je kao i njegova majka želeo da zaustavi starenje, pa sada ima uništeno lice umesto da izgleda mlađe. On na najnovijoj fotografiji na kojoj pozira sa suprugom, njenom sestrom i sa ćerkama izgleda veoma čudno, lice mu je otečeno i iskrivljeno, dok seda brada i kosa čine da izgleda još starije.

Stalone je počeo s korekcijama pre više od deset godina, a mnogi ističu da je šteta jer bi lepše izgledao da je pustio da ostari na normalan način. Ipak, javnost se nada da njegove zanosne i prelepe ćerke neće krenuti njegovim putem i da će ostati prirodne lepotice kakve su sada.

Inače, sve tri ćerke su dobile ime na slovo "s", kao i njihov otac. On je objavio novu fotografiju na Instagramu i istakao da su bili u izlasku, pa napisao:

- Imao sam prelep vikend sa Dženifer, njenom sestrom Džuli i mojim predivnim ćerkama - napisao je legendarni glumac i ikona Holivuda 80-ih godina.

Na objavi je prikupio više od 553,000 lajkova, dok ga na pomenutoj društvenoj mreži prati 12,7 miliona pratilaca.

"Prelepe slike sa tvojom predivnom porodicom", "O Bože, tvoje ćerke su prelepe", "Ove stvari želim da vidim kada se ulogujem na Instagram, srećne porodične fotografije", "Vi ste porodica za primer, volim vas", glasili su komentari brojnih obožavatelja ispod objave, koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA