≫ 

Dua Lipa pokazala zadnjicu, Srbi prave šou u komentarima: "Je l' ti ovolika od sarme i ajvara?"

Slavna albanska pevačica je pokazala guzu nakon što je izazvala bes kod mnogih Balkanaca

  • 44
Dua Lipa Dua Lipa; Printskrin: Youtube/First We Feast

Engleska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (24) je u utorak uveče objavila provokativnu fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj je pozirala okrenuta leđima ka kameri i pokazala guzu bez celulita, iako je nedavno uslikana sa tim nedostatkom i sve to nakon što je izazvala bes Srba nakon što je propagirala ideje o nezavisnom Kosovu i velikoj Albaniji.

Ona je ovom prilikom pokazala zadnjicu u zelenom bikiniju, a fanovi primećuju je guzu previše obradila fotošopom, jer je uklonila sav celulit, pa sada izgleda zategnuto, iako je nedavno uslikana sa "pomorandžinom korom".

Ona na Karibima uživa sa svojim dečkom Anvarom Hadidom (20) nakon što je nedavno izazvala bes Srba i drugih Balkanaca, kada je propagirala ideje o nezavisnom Kosovu i velikoj Albaniji, a posebno zato što je jelo kao što je ajvar promovisala kao albansko jelo.

Na spisak albanskih jela pevačica je dodala još dva jela - sarmu i pitu, promovišući ih kao tradicionalna albanska jela, koja je volela da jede kad je bila mala.

 Moja mama je uvek kuvala tradicionalna jela, kao što je pita. To je jelo sa spanaćem, sirom i korama. Jako je ukusno i to mi uvek nedostaje kad sam na turneji. Isto tako volim sarmu - rekla je Dua.

U komentarima na objavu sa Kariba ljudi masovno pišu "Kosovo je Srbija", a jedan se izdvojio po duhovitosti: "Je l' ti ovolika guza od sarme i ajvara?".

Podsetimo, pevačica je u emisiji "Hot ones" kod Šona Evansa ajvar nazvala "albanskim proizvodom", da bi potom prikazali sliku na kojoj piše "Leskovački ajvar".

Koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre? - pitao ju je Šon Evans.

Oh, ajvar! - kao iz topa odgovara Lipa.

To je kao smesa od pečene paprike, dobija se u tegli, ljuto je, divno je i ide uz sve! Uz jaja, uz pitu od spanaća koja je još jedan albanski specijalitet - zaključila je ona.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA