Italijanski milijarder smuvao 46 godina mlađu devojku: Ne zna se koja mu je to klinka po redu

Ovaj čovek je šetao neke od najlepših žena sveta, kao što su Hajdi Klum, Naomi Kembel, Elizabeta Gregoraći, a sada je na red došla finalistkinja izbora za Mis Italije

  • 25
Flavio Briatore Flavio Brijatore; Foto: Wikimedia/PaddyBriggs~commonswiki

Italijanski biznismen i nekadašnji prvi čovek tima "Renoa" u Formuli 1, Flavio Brijatore (70), ima novu devojku Mariju Ludovicu Kampanu (24) iz Milana, koja je bila finalistkinja izbora za Mis Italije 2014. godine.

Italijanski mediji pišu da je njegovo srce osvojila 46 godina mlađa devojka, sa kojojm je proveo romantičan vikend na njegovoj jahti na Sardiniji u Porto Cervu.

Paparaci su uslikali milionera u društvu mlade devojke, koja je obukla provokativni bikini i tange, preko kojih je nosila čikastu crnu haljinicu, dok je Brijatore nosio crnu majicu u kojoj mu se nazirao poveći stomak.

Maria Ludovica Kampana je nedavno diplomirala na Institutu "Marangoni" u Milanu i ima sopstveni modni brend, "Amoure Svimwear", kao i saradnju sa linijom kupaćih kostima "Botanical Beach Babes", koje često reklamira na svom Instagram profilu.

Na Instagram je prati 35.000 pratilaca, a često objavljuje veoma provokativne fotografije, na kojima pokazuje svoje seksi obline.

Pre Marije, Flavio je bio u vezi sa 49 godina mlađom 20-godišnjom studentkinjom Benadetom Bosi, s kojom je prošle godine uslikan u Keniji.

Takođe, od modela Elizabete Gregoraći (40) se razveo 2017. godine nakon 9 godina braka, a u zajednici su dobili sina Falka (10).

Zanimljivo je da Flavio ima ćerku i sa čuvenom manekenkom Hajdi Klum (47), a devojčicu Helen (16) upoznao je tek pre tri godine.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Helen i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(I.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    30. jul 2020 | 18:26

    Jedva cekam da napunim 70 godina da se bacim na sex.

  • 5ar

    30. jul 2020 | 19:17

    Cepaj samo Cale...cepaj sponzorusice!

  • zac

    30. jul 2020 | 17:26

    Flavio ima dosta novca i treba da potrosi,voli lepe devojke i seks , deviojke vole mnogo novca i lep zivot ista je to cudno, ziveo ti nama Flavio,uzivaj kada ti se dalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA