≫ 

Albanka koja voli da provocira Srbe pokazala raskalašnost na jahti: "Mogla si i bez srednjeg prsta"

Slavna pop pevačica je objavila nove fotografije u bikiniju sa odmora na Ibici na društvenim mrežama

  • 6
Rita Ora Rita Ora; Foto: Instagram/ritaora

Engleska pevačica Rita Ora (29) je objavila fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, a sve to nakon što je izazvala bes mnogih Srba, nakon što je propagirala ideje o nezavisnom Kosovu i Velikoj Albaniji.

Naime, slavna pevačica je objavila niz fotografija na kojima je pokazala svoje telo u ljubičastom bikiniju, dok se odmara na jahti na Ibici, a ono što je zasmetalo fanovima sa ovih prostora jeste to što je pokazala srednji prst u kameru.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u minijaturnom bikiniju, iz kog joj vire grudi, pokazuje stomak, a njeni pratioci kažu da je malo neukusno nositi takav bikini, jer joj ne stoji lepo i previše otkriva.

Na drugoj fotografiji se dodatno približila kameri, pa su joj se dodatno videle grudi, dok na trećoj pokazuje srednji prst i smeje se. Sada se mnogi pitaju da li je baš ovaj sredji prst namenjen hejterima i ljudima koji su je nedavno osudili.

To sve radi nakon što su ona i njena koleginica Dua Lipa objavile da kompanija "Apple" treba da stavi Kosovo na mapu i izazvale bes mnogih pratilaca na Instagramu.

Podsetimo, pevačica Rita je rođena u Srbiji, kao i njena koleginica Dua Lipa, a negodovala je zato što "Apple" u svojoj aplikaciji "Apple Maps" pokazuje da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

Stavite Kosovo na mapu - napisala je u objavi na Instagramu.

- Volela bih da "Apple" da neke odgovore stavljajući Kosovo na mapu! Albanija i Kosovo imaju puno toliko lepog i velikog talenta, a ja sam ponosna na sve zadivljujuće kolege, snažne, talentovane žene koje predstavljaju naše nasleđe. Širenje ljubavi, mira i jedinstva danas - napisala je Rita.

Ona je u objavi tagovala koleginice Duu Lipu, Bejbi Reksu (30), reperku Dafinu Zekiri (31), pevačicu i tekstopisca Avu Maks (26) i pevačicu Eru Istrefi (36). 

Video: Albanke sa krpicama preko grudi vode vesti

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    31. jul 2020 | 09:53

    Prvo i osnovno, ova koja DRZI prst, je ispod svakog nivoa sto se zove lepota?! Drugo, samo pokazivanje prsta, je srozavanje samog sebeA, kada se osoba kao ona sama pred sobom postidi, to je dno dna?!

  • Realan

    31. jul 2020 | 09:41

    Ostavi sebi!

  • Pera

    31. jul 2020 | 11:17

    Nije mogla bez srednjeg prsta,tim prstom se potpisuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA