≫ 

Rajan Rejnolds pomogao ženi da pronađe medu, na kojem je poslednja poruka njene pokojne majke

Glumac je ponudio 5.000 dolara pronalazaču plišanog medveda, koji će vratiti vlasnici

  • 0
Ryan Reynolds, Rajan Rejnolds Foto: Tanjug/AP

Nakon što su strani mediji objavili priču o nestalom plišanom medi, glumac Rajan Rejnolds priključio se, sada već uspešnoj potrazi i ponudio novčanu nagradu onome ko pronađe igračku.

Niame, Mara Soriano iz Vankuvera izgubila je igračku, koju joj je neposredno pred smrt poklonila majka, sa snimljenom porukom u kojoj kaže da se ponosi njom  i da će je uvek voleti i čuvati.

Marina majka umrla 29. juna 2019. godine nakon teške borbe sa rakom, a tokom selidbe Mari je iz kombija ukradeno nekoliko vrednih stvari, među kojima je bio i plišani medevedić, koji joj je poslednja uspomena na majku.

Kada je video priču u medijima i na društvenim mrežama, Rajan je ponudio nagradu od 5.000 dolara onome ko pronađe medvedića i vrati ga Mari. Akciji su se pridružili pojedini voditelji, koji su takođe ponudili po 5.000 dolara, pa je ukupna nagrada za pronalazača iznosila 15.000 dolara.

Mara je na Tviteru napisala da su joj nepoznate, dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine, kao i da je glasovna poruka neoštećena.

- Ovo mi znači jako puno. Mislila sam da ga više neću videti. Ovo je veliki grad i meda je mogao biti na toliko raznih mesta... Potraga je bila poput pokušaja pronalaska igle u plastu senu. Sad kad sam ga dobila natrag osećam se bolje. Svaki pogled na njega podseća me na to da će moja majka uvek biti sa mnom - napisala je ona.

- Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vankuver je sjajan - napisao je Rajan na Tviteru.

Dvojica muškaraca pronašli su medu bačenog u parku, a Mara je rekla da je razgovara sa Rejnoldsom, kao i drgima koji su ponudili novčanu nagradu pronalazačima, kako bi oni dobili obećano.

Video: Napravio u srcu Berlina ogromno groblje od cveća sa kosturskom glavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA