≫ 

Starleta pokazala vilicu bez veštačkih zuba: Ljudi zgroženi, kažu da ih tera na povraćanje

Bivša manekenka i voditeljka je zgrozila sve izgledom svojih zuba bez navlaka, fanovi kažu da izgleda kao strašilo

  • 12
Katie Price, Keti Prajs Kejti Prajs; Foto: Instagram/katieprice

Engleska starleta i TV voditeljka Kejti Prajs (42) je otkrila kako izgledaju njeni pravi zubi nakon što je skinula stare navlake i stavila nove kod stomatologa u Turskoj.

Televizijska zvezda je izgledala dramatično drugačije kada je govorila u kameru nakon što je skinula biserno bele navlake koje je pre toga imala i novim izgledom uplašila sve fanove.

U novom tizeru za njen predstojeći Jutjub video klip, ona je pokazala kako izgleda proces stavljanja navlaka u Turskoj, a kada se nasmejala šokirala je sve svoje fanove i pratioce.

Šaleći se o stanju svojih zuba dok je razgovarala sa zubarom, rekla je:

- Volim kada mi pričaš prljavštine.

Bivša manekenka je odletela u Tursku sa novim dečkom Karlom Vudsom i decom Juniorem (15) i Princes (13), a tamo je slomila obe noge.

Podsetimo, starleta je slomila oba stopala na odmoru u Turskoj i završila u hitnoj pomoći, a moraće na operaciju nakon koje neće moći da hoda tri do šest meseci.

Ona je posetila tematski park "Land of Legends", gde je povredila noge. Prajsova je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala i sad je čekaju meseci agonije.

- Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i ugradiće mi šipke, pa neću moći da hodam tri do šest meseci - napisala je Kejti na svom Instagramu.

Video: Stanija je na Slobinom nastupu čekala pesmu Bivši

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZUB

    5. avgust 2020 | 08:54

    Hahaha pa nije ona jedina sa ovakvim zubima.A sta mislite ove nase starlete i „zvijezde“ a i svjetske zvijezde?????Sveeee je umjetno.Nema nista ljepse od prirodne zene pa i ako je jedan zob malo kriv ili grudi malo vise.To je ljepota prirode.Gade mi se vise ovi roboti

  • Policijoooo

    5. avgust 2020 | 09:59

    Sa ove prve slike izgleda kao iva grguric , Ona I sa zubima ovako izgleda 😂😂

  • Čika delija momak

    5. avgust 2020 | 09:27

    Top, ne grebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA