≫ 

"Adel... Kako ćerkama da objasnim da više ne ličiš na sebe? Tako sam razočarana... Da li si dobro?"

Pevačica Adel se "prepolovila", a njena obožavateljka joj je uputila emotivnu poruku koja je nasmejala mnoge

  • 1
Adele, Adel Adel; Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Engleska pevačica Adel (32) je u poslednjih nekoliko meseci smršala više od 50 kilograma i danas izgleda skoro neprepoznatljivo, što se ne dopada svim njenim fanovima, a jedna obožavateljka joj je poslala posebno emotivnu poruku.

Naime, jedna od njenih najvernijih obožavateljki se potresla zbog toga što njene ćerke nisu mogle da je prepoznaju na televiziji, pa joj je na društvenim mrežama napisala:

-Imam dve ćerke, a borim se zbog tebe. Nisu te uopšte prepoznale. Kako da im to objasnim? Izgledaš bolesno… Žao mi je. Da li si dobro? Tako sam razočarana. Ti si divna osoba, ali sam zbunjena kako da svojim ćerkama objasnim da više ne ličiš na sebe?-napisala je zabrinuta obožavateljka.

Ovaj komentar nasmejao je druge korisnike društvenih mreža, ali i strane medije, koji su njen komentar preneli na svim portalima. Mnogi fanovi su stali u odbranu pevačice, navodeći da ona ne treba da se izvinjava zbog toga što je postigla željeni izgled i da je sada sigurno zdravija nego što je bila kada je imala prekomernu kilažu.

Pored kilaže pevačica je promenila i frizuru, koja ih je tajođe oduševila.

Ona se za vikend na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira sa novom frizurom. Ona je posvetlela svoju kosu, pa je od nekada buckaste brinete postala seksi plavuša.

Talasasta kosa oduševila i njene mnogobrojne pratioce koji su joj poručili da sa novom frizurom izgleda neverovatno.

"Ta kosa, ma izgledaš neverovatno!", "Ti si kraljica", "Adel, tvoj izgled je čaroban", samo su neki od komentara ispod fotogafije.

Podsetimo, Adel je odlučila da se potpuno fizički promeni i smršala je preko 50kg, pa se čak našla i na meti osuda da je preterala i da njen izgled "naginje" ka anoreksiji.

Sve promene u njenom životu desile su se u prvih 7 meseci ove godine, a mnogi spekulišu da se nakon razvoda od svog supruga Sajmona, koji se dogodio prošle godine, pevačica totalno promenila psihički i da je to bio razlog i fizičke promene.

Video: Goldi Hon u osmoj deceniji odigrala ludi ples na trambolini i pokazala mišiće

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sva u FUL

    5. avgust 2020 | 18:10

    Zla debela i ljubomorna mama na istrajnost pevačice, kako bi dostigla željenu kilazu! Naravno da je dobro, nema više problem za viskom masnoća u krvi, povišenim pritiskom, mogucnosti dobijanja dijabetesa, itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA