Eminem u panici zbog knjige Maraje Keri! Strahuje da će otkriti detalje o njihovom seksualnom životu

Maraja Keri piše knjigu o svom životu, a njen bivši partner i reper Eminem je uplašen šta bi mogla da kaže o njihovom odnosu

  • 3
Eminem, Maraja Keri Foto: Profimedia/HPA /Kathy Hutchins new, Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Američki reper, tekstopisac i producent Eminem (47) je prestrašen da će pevačica Maraja Keri (50) otkriti brojne detalje o njihovom seksualnom životu, tvrdi jedna od njenih najboljih prijateljica Da Brat.

Maraja Keri i Eminem su se zabavljali oko šest meseci 2001. godine i stvari su se završile pod vrlo lošim okolnostima, a reper ju je "popljuvao" u pesmi "The Warning".

Sada je njena prijateljica otkrila da se Eminem plaši da bi Maraja mogla da otkrije neke veoma sramotne detalje po njega iz njihovog seksualnog života.

Ona je otkrila da bivši par čak nikada nije ni imao seks, jer nisu bili sposobni (u stanju) za to. Takođe je upozorila da će Maraja otkriti sve detalje njihovog raskida u knjizi "The Meaning of Mariah Carey".

- Nikada nije bio u krevetu s njom – započela je Da Brat.

- On je uvek ejakulirao ranije i pre nego što skinu odeću, jer je bio veoma uzbuđen što je sa Marajom. Nije bilo seksa –dodala je ona.

- Imali su veoma otrovan odnos. Zna da će Maraja izneti neke veoma loše stvari o njemu - nadovezala se Marajina prijateljica.

- Maršal je pod stresom da će Maraja napisati u knjizi da je bio veoma loš u krevetu ili da je sebičan ljubavnik, a on je uvek bio nesiguran oko toga, Maraja to zna – zaključila je ona.

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. avgust 2020 | 10:44

    Moš misliti, ova se zove Da Brat.

  • Vuk

    23. avgust 2020 | 11:49

    O Bože šta sve neću pročitat..par nije bio sposoban za to..strašno..😂🤫

  • фебо

    23. avgust 2020 | 12:39

    Па ако си се показао како треба,можеш само да будеш поносан на ту причу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA