Isprozivali je da je postala kostur: Ona otišla na plažu i objasnila hejterima kako stoje stvari

Slavna manekenka je uslikana od strane iskusnih paparaca na Long Ajlendu u Njujorku i tom prilikom je pokazala veoma seksi telo

  • 4
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) ne propušta priliku da pokaže svoje seksi telo u javnosti, a sada je uslikana u jednom luksuznom odmaralištu u Njujorku.

Naime, ona je uslikana dok je išla na plažu u Hemptonsu, a tom prilikom je pokazala svoje obline - velike grudi i guzu, koje poseduje uprkos tome što je mršava.

Emili je prvo uslikana dok se vozila se biciklom do Hamptonsa, a zatim se razgolitila na plaži.

29-godišnja manekenka i glumica se vozikala obalom, a kada je stigla na plažu skinula se u zeleni, minijaturni bikini i pokazala prezgodno i zategnuto telo.

Prvo je bila u opuštenom izdanju, u farmerkama i gornjem delu bikinija, koji joj je isticao bujne grudi, dok je na glavi nosila retro naočare za sunce, a kosu je vezala u rep.

Ono što se može primetiti jeste da je Emili vratila staru boju kose, nakon što se nedavno oprobala kao plavuša, ali izgleda da joj se ta promena nije dovoljno svidela.

Ona je zatim uživala u suncu, pesku i vodi, a uslikana je dok je oblačila farmerke, pa je tom prilikom pokazala guzu u tanga kupaćim gaćicama bez grama celulita, a sve seksi fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(I.T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA