Rajan Rejnolds se izvinio zbog venčanja na mestu na kom su se dešavali užasi: "Nismo znali..."

Slavni holivudski glumci su se izvinili što su se pre 9 godina venčali na mestu gde su umrli mnogi afroamerički robovi

  • 1
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli; Foto: Profimedia

Holivudski glumac Rajan Rejnolds (43) je otkrio da je njemu i njegovoj supruzi, glumici Blejk Lajvli (32) "duboko i bezrezervno žao" zbog venčanja na plantaži gde su mnogi afroamerički robovi umrli.

Naime, on je otkrio da je venčanje na plantaži bila velika greška, ali da nisu tačno znali istoriju tog mesta.

Prvi put se o lokaciji njihovog venčanja govorilo 2018. godine kada je Rajan podržao film "Black Panter". Tada su mnogi Afroamerikanci tvitovali da je ironija što podržava njihovu kulturu, a oženio se na mestu gde su mnogi robovi ubijeni.

Plantaža je malo čudan izbor za slavlje ljubavi i braka. Siguran sam da Aušvic izgleda divno u sezoni venčanja, ali ne bih se ženio tamo - bio je jedan od komentara na Tviteru.

Rajan i Blejk su se prvi put upoznali 2010. godine na setu filma "Green Lantern", ali u to vreme su oboje bili zauzeti, a Rajan je bio u braku sa koleginicom Skarlet Johanson. (35).

Par je nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blejk je raskinula svoju vezu, dok se Rajan razveo.

Nakon nekoliko meseci su izašli na dupli sastanak, ali sa drugim ljudima, nije uopšte bio plan da se oni spoje, a u jednom intervjuu Rajan je rekao:

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno da smo se našli na sastanku - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su letele varnice uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - zaključio je glumac.

Video: Holivudski macan kupa se i izvodi egzibicije u Rovinju

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA