• 4

Sestra Maraje Keri tužila majku: Tvrdi da ju je kao malu terala da ima seks sa strancima

Alison takođe navodi da ju je majka primoravala da prisustvuje sotonističkim obredima

  • 4
Mariah Carey

Foto: Profimedia

Alison Keri (57), starija sestra Maraje Keri, tužila je njihovu majku Patricu (83) zbog seksualnog zlostavljanja koje je navodno preživela u detinjstvu.

Marajina starija sestra, koja je javnosti već poznata kao neko ko je problematičan, objavila je video u kojem je ispričala da ju je majka prisiljavala na seks sa stranicima kada je imala svega deset godina, piše "The Sun".

No, to nije sve kada su njene optužbe na račun majke u pitanju. Ona tvrdi da ju je primoravalai  da ide na sotonističke obrede.

Ispričala je da je je majka na pomenute obrede dovodila usred noći, a onda bi gledala kako zlostavljaju drugu decu, te je i sama bila zlostavljana. Tvrdi da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

- Ritual se uvek odvijao negde između 2 i 4 ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i deca. Nije se održavao svaki vikend, nego na određene datume - rekla je Alison.

Ona kaže da su preko glave svi nosili crne kapuljače i da su pričali nekim drugim jezikom, za koji ona smatra da je latinski.

- Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski. - tvrdi Marajina sestra.

Alison je takođe ispričala i da je gledala kako ubadaju ljude, te da je sve to bilo jako traumatično za nju.

carey alison, Alison Keri, sestra Maraje Keri

Foto: Profimedia

Podsetimo, Maraja i njena najstarija sestra ne pričaju već tri decenije, a cela porodica Keri ljuta je na Alison, jer se nekada bavila i prostitucijom kako bi zaradila novac.

Upravo iz tog razloga mnogi smatraju da je Alison odlučila da progovori o ovoj temi, kako bi uspela da izvuče novčanu korist od svoje porodice.

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(N. L.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    Lice

  • Film

    Pad kabale o ovome govori. Stare sektaške porodice i uspeh njihove dece

  • 6+4+3=2

    majku patricu majka se zove patricia = patrisia ili patrisija

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima