Svi gledaju u izraze lica Kim i Kanjea po povratku sa odmora i jasno je da više ništa nije u redu

Kim Kardašijan i Kanje Vest su se vratili s odmora na koji su otišli kako bi poradili na svom braku, a svi bruje o tome kako je slavni par pred razvodom

  • 1
Kanye West, Kanje Vest, Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kanje Vest i Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (39) i njen suprug reper Kanje Vest (43) su uslikani kada su izlazili iz privatnog aviona na aerodromu u Majamiju, a upravo su se vratili iz Dominikanske Republike, gde su sedam dana pokušavali da poprave svoj odnos nakon nedavnih skandala koji su ih zadesili.

Oni su uslikani sa svoje čestvoro dece, s kojima su bili na porodičnom odmoru, gde su pokušavali da stabilizuju svoj brak.

Kim je imala ozbiljan izraz lica dok je izlazila sa decom iz aviona, dok je Kanje izašao zasebno okružen telohraniteljima, a par se zatim uputio u Kolorado, jer žele da imaju privatnost.

Reper je nedavno šokirao javnost svojim govorima u predsedničkoj kampanji. Prvo je na društvenim mrežama "osuo paljbu" po svojoj ženi Kim i njenoj majci Kris Džener, a zatim su uslikani zajedno u Vajomingu gde je starleta uslikana dok je plakala i svađala se sa njim.

Podsetimo, Kanje je na Tviteru napisao da želi razvod od Kim, ali se ubrzo izvinio i zažalio zbog svojih reči.

Želeo bih da se izvinim mojoj ženi Kim što sam izašao javno sa nečim što je privatna stvar. Nisam je pokrio kao što ona pokriva mene. Kim, želim da kažem da znam da sam te povredio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvek bila tu za mene - napisao je Kanje.

Njihovi prijatelji kažu da je Kim umorna od svega što je proživela sa svojim suprugom, a ne može više da se nosi s njegovim nervnim ispadima koje ima zbog bipolarnog poremećaja.

Isplivale su informacije da se Kanje preselio iz Los Anđelesa, gde mu živi porodica, na farmu u Vajomingu, a da ga je Kim s decom posećivala jednom mesečno.

Ne provode puno vremena zajedno jer je on odlučio da se preseli u Vajoming, a njegova porodica je ostala u Los Anđelesu. Na farmi živi jer smatra da to okruženje dobro utiče na njegovu kreativnost - istakao je izvor blizak paru.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    10. avgust 2020 | 10:26

    I po izrazu lica zaključci???????.....čovek gleda dole dok silazi da ne bi pao.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA