≫ 

Mišel Fajfer u 63. godini oduševila dekolteom i licem bez šminke: "Jednom lepa, uvek lepa"

Slavna holivudska glumica Mišel Fajfer u 63. godini izgleda fantastično, što dokazuju i njene nove slike

  • 1
Michelle Pfeiffer, Mišel Fajfer

Mišel Fajfer; Foto: Profimedia/ZUMAPRESS.com/MEGA /The Mega Agency

Američka glumica i producentkinja Mišel Fajfer (62) je na društvenim mrežama objavila selfi u kupaćem kostimu u kom je pokazala savršenu kožu i dekolte, na kom joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Naime, glumica se uslikala dok je upijala sunčeve zrake u svom luksuznom domu u Los Anđelesu, a tom prilikom je zablistala u crnom jednodelnom kostimu sa pletenim šeširom na glavi.

Tom prilikom nije imala šminku, a na licu je nosila samo velike svetle naočare za sunce i osmeh. Kosu je delimično vezala u punđu, a donji deo kose joj je bio mokar jer se kupala u bazenu u svom dvorištu.

62-godišnja glumica se često sunča i uživa u lepim danima, a plavi plan i za porodično putovanje, van SAD-a.

Podsetimo, Mišel je napravila trijumf nakon što se vratila u Holivud 2017. godine posle mnogo godina pauze od glume, koju je uzela kako bi odgajila svoju decu.

Međutim, ona je ponovo prinudno stavila svoju glumačku karijeru na pauzu zbog pandemija korona virusa koja je totalno uzdrmala filmsku i TV industriju.

Glumica je ponovo osvojila publiku svojom glumom u filmu "Maleficent: Mistress Of Evil" 2019. godine kada je sa Anđelinom Džoli (45) tumačila jednu od glavnih uloga i pridobila pozitivne reakcije od fanova širom sveta.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA