"Gde će ova žena kao papagaj?" Džej Lo urnišu zbog stajlinga, smeta im i masna kosa

Slavna pevačica je ovog puta imala potpuni modni promašaj, jer se obukla "kao papagaj", kako kažu njeni obožavatelji

  • 3
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Pevačica, glumica i plesačica Dženifer Lopez (51) je uslikana u šarenoj trenerci dok je odlazila na snimanje trejlera za novi film u Njujorku, a fanovi kažu da se nikad lošije nije obukla.

Naime, ona je u ležernom izdanju krenula na set, a od kako je počela pandemija korona virusa, pojavljuje se u javnosti uglavnom u sportskoj odeći.

Sada je, kako kažu fanovi, nadmašila samu sebe sa stajlingom i preterala sa bojama. Od glave do pete je na sebi imala vrišteće boje sa potpisom "Najka" i "Ralf Lorena".

Uz sve je kombinovala i šarenu zaštitnu masku za lice, a u ruci je imala kristalnu flašu za vodu od koje se ne odvaja. Fanovi kažu da pevačica izgleda kao papagaj, a vrlo joj zameraju i masnu, neurednu kosu.

Zbog ove trenerke je upala na listu najgore odevenih holivudskih ličnosti za ovu nedelju, a nedavno je okarakterisana kao teška za saradnju od strane holivudske stilistkinje Tamarin, koja je rekla:

- Dženifer je posebno zastrašujuća jer zabranjuje ljudima koji s njom rade da gledaju u njenom smeru. Postoji razlog zbog kog ne može da zadrži šnajderku- rekla je Tamarin.

Video: Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    13. avgust 2020 | 11:55

    Ljudi, svaka zena ima celulit. Neka manje neka vide ali imaju. Savrsene slike sa instagrama nisu realne. Nadam se da to shvatite kad vidite uzivo neke od tih ljudi. Nemojte se opterecivati glupostima, zivot je samo jedan uzivajte u njemu. Koga briga za celulit i neke male nesavrsenosti! Ne kazem da ne treba vezbati i brinuti o sebi, ali cesto i uprkos tome celulit ostaje i bitno je da se dobro osecate, da volite svoje telo, a sve drugo je manje vazno!

  • sofija

    14. avgust 2020 | 00:00

    Imam i ja celulit,mnogo vise nego ona. Nije da ga obozavam,ali realno mi ne smeta a uvek setam frajercine pored sebe,nikada se nekome nisam prestala svidjati jer imam celulit. Tako da celulite NEBITAN SI!

  • Nekoizfrancuske

    14. avgust 2020 | 07:03

    Stroka od zene ! Em stalno masna kosa em kao javna licnost ne vodi racuna o manikiru sto se moze videti na reklamu za jednu igricu. U redu je ako pomislimo da slavni trebaju da nam pokazu kako zena ne treba da bude !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA