≫ 

"Uvek ću imati ovu bolest, sad vidim...": Selma Bler posle 2 mučne godine ponovo jaše konja

Glumici je 2018. godine dijagnostikovana multipla skleroza, a sada se po prvi put vidi pomak na bolje nakon dve godine

  • 0

 

Selma Bler Selma Bler; Printskrin: Youtube/Good Morning America

Američka glumica Selma Bler (48) je ponovo zajahala konja, nakon što joj je 2018. godine dijagnostikovana multipla skleroza posle čega se podvrgla brojnim hemoterapijama.

Naime, glumica često na društvenim mrežama govori o životu sa teškom bolešću i deli sa fanovima kroz kakva mučna iskustva prolazi, ali i otkriva one lepše stvari kao u poslednjoj objavi gde je govorila o povratku na jahačku stazu.

Ona je nedavno otkrila da ne oseća levu nogu i da su joj kukovi "zamrznuti", a novom fotografijom je oduševila sve obožavatelje, koji joj žele potpuno izlečenje.

Ovog puta Selma je objavila dve fotografije, pa napisala:

- Idem polako. Ne kritikujem se previše. Ja sam u haosu s multipla sklerozom. Rečeno mi je da ću godinu dana nakon prve dijagnoze skakati s konjem. Išla sam na hemoterapije. Verovala sam i bilo me je sramota zbog drugih što nisam uspela. Uvek ću imati tu bolest, sad vidim. Uvek. Ali, naučiću kako da koristim ovo telo, mozak i emocije.

- Vratila sam se na svog konja. To je ono što mi najviše nedostaje s trenutnim sposobnostima ili invaliditetom. Ali danas smo sve uspeli na nekoliko minuta i nisam mogla da prestanem da se smejem - komentarisala je glumica.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA