"Anđelina će napraviti haos": Bred Pit i Dženifer Aniston nakon razvoda prvi put sarađuju

Fanovi bivšeg zlatnog para oduševljeni su njihovom ponovnom saradnjom

  • 3
Dženifer Aniston, Bred Pit Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for Turner

Nekadašnji ljubavni par, glumac Bred Pit (56) i glumica Dženifer Aniston (51) nakon punih 19 godina sarađivaće ponovo na zajedničkom projektu.

Fanovi širom sveta raduju se saradnji bivšeg zlatnog Holivudskog para, koji je poslednji put zajedno na setu bio u seriji "Prijatelji", gde se Pit 2011. godine pojavio u jednoj epizodi kao gost.

Ovog puta, oni će učestvovati na virtuelnom događaju "Feelin A live", gde će čitati scenario legendarnog tinejdžerskog filma iz 1982. godine "Fast Times at Ridgemont High".

Komičar Dejn Kuk okupio je neke od najvećih svetskih imena, pa će pored Breda i Dženifer, na događaju učestvovati i Džimi Kimel, Morgan Freman, Šaja Labaf, Metju Makonahi i Džulija Roberts.

Pored pomenute ekipe pojaviće se i glumačka legenda Šon Pen, koji je proslavio film "Fast Times at Ridgemont High".

- Ovo sam čekala godinama. Bred i Dženifer ponovno zajedno. Anđelina će napraviti haos. Toliko sam srećan, a i ostatak postave je odličan - jedan je od komentara na Tviteru, a društvene mreže gore zbog saradnje nekadašnjeg para.

Događaj će se odigrati u noći između petka i subote, u 2 ujutro po našem vremenu, a možete ga pratiti na Facebooku organizacije CORE.

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA