≫ 

Lili Alen letuje u Hrvatskoj: Godinu dana se drži podalje od poroka i sada ne skida osmeh sa lica

Pevačica na odmoru u Hrvatskoj uživa punim plućima

  • 0
Lily Allen, Lili Alen Foto: Profimedia /Newscom

Britanska pevačica Lili Alen (35) uživa na odmoru u Hrvatskoj sa dečkom, glumcem David Harbour (45) i svojim ćerkama.

Lili se na društvenim mrežama pohvalila fotogafijama sa odmora, a pozirala je u lepršavim haljinicama, bez trunke šminke, na jednoj jahti. Oni su bili na više lokacija, a kako izgleda, uživaju punim plućima.

Pevačica pozira sa širokim osmehom na licu i zrači pozitivnom energijom, što je njene fanove obradovalo, s obzirom na to da se već godinu dana drži podalje od droge i alkohola.

Lili je ranije govorila da se porocima, alkoholu i drogi, okrenula kada je imala privatne probleme u životu. Pored toga, ona  se sedam godina borila i sa bipolarnim poremećajem.

Tada joj je velika prodrška bio suprug, slikar Sem Koper (42), od koga se razvela 2018. godine. Kada je ponovo imala problem sa porocima, tada joj je pomogao sadašnji dečko, sa kojim uživa u Hrvatskoj.

Naime, kada je započela vezu sa glumcem, Lili se rešila poroka, a sada izgleda bolje nego ikad i ne krije širok osmeh na licu. Fotografije Lili Alen sa odmora u Hrvatskoj pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA