Selma Hajek u bikiniju jedva obuzdala grudi! Niko ne može da odvoji pogled od ovakvog tela

Glumici na izgledu mogu pozavideti i duplo mlađe žene

  • 10
Selma Hajek Foto: Tanjug/AP

Glumica Selma Hajek (53) sa mužem, francuskim milijarderom Fransoom Anrijem Pinoom, uživa na letovanju u Grčkoj, a svoje fanove je počastila vrelim telom u bikiniju.

Selma je sedela za stolom, a dok je pila kafu u minijaturnom, plavom bikiniju, zabeležila je momenat i podelila ga na svom Instagram profilu.

Njeno seksi telo bilo je u prvom planu, a ogromne grudi jedva je obuzdao bikini. Bez obzira na godine, Selma se može pohvaliti savršenom figurom, na kojoj joj mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Svi su saglasni da je glumica kao vino, što straja, to bolje izgleda, te je provokativna poza ove seksi cice, u zrelim godnama, mnogim muškarcima pomutila razum.

Glumica je dobila brojne komplimente na račun izgleda, koje je zasigurno zaslužila, a njena fotografija na kojoj pozira u bikiniju ima više od 856.000 lajkova.

Podsetimo, Selma i Fransoa upoznali su se 2006. godine u Veneciji, a glumica je jednom prikom istakla da je izlazila sa pogrešnim muškarcima, dok se njen suprug nije pojavio i promenio njen svet.

Bila sam očajna dok nisam upoznala njega. On je promenio ceo moj svet. Zbog te sam želje napravila velike greške i izlazila s muškarcima s kojima nije trebalo. Da sam znala da me na kraju čeka on na kraju puta, uopšte se ne bih brinula - rekla je glumica jednom prilikom.

Selma Hajek Printskrin: Instagram/salmahayek

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA