≫ 

Skrhan nakon porodične tragedije: Lariju Kingu u periodu od tri nedelje preminuli ćerka i sin

Voditelju je sin umro od srčanog udara, dok je ćerka izgubila bitku sa opakom bolešću

  • 2
Lari King Foto: Profimedia/Backgrid USA

Jedan od najpoznatijih američkih voditelja, Lari King (86) prolazi kroz tešku porodičnu tragediju, njemu je u periodu od tri nedelje preminulo dvoje dece, sin Endi (64) i ćerka Čaja (52).

Larijev sin Endi preminuo je iznenada, 28. jula, od posledica srćanog udara, dok je Čaja, 19. avgusta, izgubila borbu sa rakom pluća.

Voditelj je bio skrhan nakon što je izgubio sina, a kako je prošle godine imao srčani udar od kog se još uvek nije se oporavo, zbog korona virusa nije mogao da otputuje u Los Anđeles na njegovu sahranu, već je prisustvovao putem video poziva.

- Svi su slomljeni i loše se osećaju. Leri je jako povređen i potresen. Prošle godine je bio jako bolestan, a njegova su deca brinula su o njemu. Jako ga je potreslo što ih je izgubio - rekla je Džilijan, voditeljeva unuka i Endijeva ćerka za Daily Mail.

- Bili smo na sahrani mog svekra u Kentukiju kad su nam javili da je otac preminuo. Pretpostavljamo da je umro od srčanog udara, ali autopsija nikad nije napravljena. Nisam mogla da verujem - rekla je Džilijan i dodala:

- Čajinu smrt smo očekivali zbog svega kroz što je prolazila, bar smo se za to mogli pripremiti. No, za njega nije bilo upozorenja. Bio je to veliki šok.

Podećamo, Lari je Endija usvojio 1962. godine, nakon što se venčao sa njegovom majkom Alin Akins, sa kojom je dobio Čaju. Osim Endija i Čaje, King ima i sinove Larija Juniora (58), Čansea (21) i Kenona (20).

Video: Najseksi voditeljka Italije uživa u letu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    22. avgust 2020 | 19:55

    Neka su mu ziva i zdrava ova ostala djeca. Od ove tragedije nema vece. Ali stvarno kad ljudi dozive 86 god.velika je sreca kad odu zdravig srca.

  • Vesna P.

    23. avgust 2020 | 03:36

    Na ovo je mislio moj pradeda kada je govorio da ne valja ni predugo ziveti. Umro je u 84. godini, jer je odlucio da je vreme. Na rastanku nas je tesio: "Nemojte da placete, Djeda se naziveo, svi ostajete iza mene." Njegov strah je bio da ce nadziveti svog najstarijeg sina, koji je bio narusenog zdravlja, od svoje mladosti ( posledice ucesca u II sv. ratu). Bozijom voljom, sin ga je nadziveo 15 godina i umro u svojoj 75. godini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA