Sara Džesika (55) pokazala top figuru u klasičnom crnom jednodelnom kupaćem

Čuvena Keri Bredšo je sa suprugom provela vikend van Njujorka

  • 2
Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad Sara Džesika Parker/Foto: Profimedia/Kristin Callahan Collection / Everett

Zvezda serije "Seks i grad", glumica Sara Džesika Parker (55), predahnula je ovog vikenda sa suprugom van Njujorka, te su zajedno uživali u luksuznom letovalištu Hemptons.

Glumica je pokazala zategnutu figuru u nedelju, kada je sa suprugom Metjuom Broderikom "skoknula" do plaže i odmorila se od njujorške vreve.

Imala je tamne sunčane naočare, a dok se sunčala na plaži čitala je knjigu, bez koje nigde ne ide. 

U donjem delu ogrnula se laganim ogrtačem, a na plažu je došla noseći plavi suncobran preko ramena i ljubičastu dasku za surfovanje ispod pazuha, dok je u ruci, naravno, imala pletenu torbu.

U klasičnom i uvek modernom jednodelnom kostimu koji rado nosi, a na sredini šeste decenije, čuvena Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", pokazala je zavidnu figuru i mišićavo telo na kojem joj mogu pozavideti i mlađe žene, dok se njen suprug takođe "pohvalio" izvajanim mišićima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA