Posrnuli Čendler nakon "imanja na nebu" prodaje i luksuznu vilu u Malibuu

Za modernu nekretninu na samoj obali Tihog okeana glumac traži 14.94 miliona dolara

  • 1
Matthew Perry Foto: Prifimedia/KGC Photo Agency LLP

Nakon što je pre godinu dana stavio na tržište najskuplji penthaus u Los Anđelesu u kojem je živeo, zvezda "Prijatelja" Metju Peri (51) prodaje i luksuznu vilu u biseru Kalifornije, Malibuu.

Za luksuznu nekretninu u Los Anđelesu, koju zovu i "imanje na nebu", glumac je tražio 35 miliona dolara kada ju je stavio na tržište, dok za bajkovitu vilu na samoj plaži sada potražuje 14.94 miliona dolara.

Peri je izvestan period tokom pandemije korona virusa proveo u ovoj vili koju je 2011. godine kupio za tačno 12 miliona dolara.

Moderna kuća u kojoj dominira drvo, uvučena sa ulice, pruža sav komfor i privatnost, a prostire se na otprilike 5.500 m2. Nalazi se na samom pesku duž jedne od najprestižnijih ulica Malibua. Ima dve etaže sa četiri spavaće sobe i 3 i po kupatila.

Ulazna vrata su maksimalno obezbeđena kao i ostatak imanja, a vode u prostrani stakleni spoljašnji hodnik sa velikim predsobljem kojim dominira vijugavo stepenište od drva i čelika.

Dnevna soba ima kamin, podovi su drveni, a vila je sva u staklu i pruža zadivljujući pogled na okean.

Kako se navodi u oglasu, barem jedna od tri spavaće sobe ima direktan pristup privatnom kupatilu, a svako od kupatila dizajnirano je jednostavno i moderno.

Prozori su od poda do pafona, duž cele vile prostire se balkon, a vila sadrži i privatni bioskop. Osim toga, poseduje i mali spa centar, koji je natkriven i potpuno privatizovan, a nalazi se malom u dvorištu kod ulaznih vrata.

Penthaus u Los Anđelesu koji je takođe na prodaju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    25. avgust 2020 | 20:47

    “3 i po kupatila”? Šta je to pola kupatila? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA