≫ 

Britni Spirs želi decu sa dečkom! Pokušala je da se oslobodi očevog starateljstva, ali bezuspešno

Pevačicini fanovi pokrenuli su kampanju "Oslobodite Britni", jer smatraju da Džejmi previše upravlja njenim životom

  • 2
Britni Spirs Foto: Profimedia/Backgrid

Pevačica Britni Spirs (38) odbija da njen otac Džejmi Spirs bude njen staratelj i upravlja njenim životom, jer želi da ima dete sa dečkom Semom Ašgarijem (26).

Od 2007. godine, kada je Britni imala nervni slom, Džejmi zadužen je za njenu karijeru, finansije i sve odluke koje se tiču njenog života. Pevačici otac daje novac, ona ne sme da upravlja automobilom, da se uda, ima decu, ne može ni da glasa, angažuje advokata...

Britni ima dva sina Šona (14) Džejdena (13), a sa zgodnim manekenom želela bi da osnuje porodicu i dobije još jedno dete, što zbog nemogućnosti samostalnog donošenja odluka pevačica ne može.

- Oduvek je hela veliku porodicu i želi da bude samostalna i da osnuje novu porodicu. Želi da donosi više odluka o svom životu. Ona voli da radi, ali to joj dolazi na drugo mesto kad se uporedi s majčinstvom. Obožava biti majka i to joj je prioritet - rekao je izvor za bitanske medije.

Britni je prošle nedelje pokušala da se oslobodni očevog starateljstva, ali je sud u Los Anđelesu u sredu, 19. avgusta, doneo odluku da Džejmi ostaje staratelj svojoj ćerki barem do 1. februara 2021. godine. Pevačica je tražila da joj starateljka bude menadžerka, Džodi Montgojmeri, koja je bila privremeni staratelj u periodu kada je njen otac bio bolestan.

Pevačicini fanovi pokrenuli su kampanju "Oslobodite Britni", jer smatraju da Britnin otac previše upravlja pevačicinim životom, te da je ona praktično zatočena u svom domu.

Kampanja sadrži peticiju kojom traže da se Britni oslobodi starateljstva, a s obzirom na to da joj to prošle nedelje nije uspelo, planiraju da se bore dok, po njihovom mišljenju, pravda ne bude zadovoljena.

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    26. avgust 2020 | 21:55

    Da joj otac nije staratelj, ona djeca bi do sad bila bez idje ičega. Tako da otac brine o svemu. Tako i treba kad je zena pakao od poroka.

  • Laki

    27. avgust 2020 | 08:46

    Hoće ona ali ne verujem da on hoće sa njom decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA