≫ 

Bolno priznanje najlepše žene na svetu: Bolujem od 14. godine, svaki dan osetim bar 10 ovih simptoma

- Nevidljiva bolest... - počela je sa svojim izlaganjem manekenka

  • 4
Bela Hadid Bela Hadid Foto: Tanjug/AP

Manekenka Bela Hadid (23) otvorila je dušu i govorila o svojoj borbi protiv Lajmske bolesti koja traje već 8 godina. Ona se oglasila na Instagramu i navela koje neprijatne simptome oseća.

Naime, ona je izbacila listu simptoma, a strelicom je ukazala s kojim se susretala. Između ostalog, tu je glavobolja, zamagljenje svesti, umor, anksioznost, promena raspoloženja, poteškoće sa disanjem, nesanicu, neregularan otkucaj srca, konfuziju, osetljivost na svetlost i buku, disfunkciju tiroidne žlezde, bol u abdomenu, mučninu, kandidu, poteškoće sa vežbanjem, upalu u telu, bol u zglobovima, promenu telesne temperature, kao i neobjašnjeno znojenje.

- Nevidljiva bolest... Svaki dan osetim bar deset ovih simptoma... Od svoje 14 godine, a agresivno kada sam napunila 18 - napisala je manekenka.

Pre, otprilike, pet godina Bela je za "Evening Standard" prvi put pričala o poteškoćama koje joj donela Lajmska bolest.

- Uticalo je na moje pamćenje tak da u trenutku nisam mogla da se setim kako da dovezem iz Santa Monike do Malibua gde sam živela. Nisam mogla da vozim. Bila sam previše bolesna. Morala sam da prodam konja zato što nisam mogla da brinem o njemu - rekla je svojevremeno Bela.

Pogledajte objavu Bele Hadid:

Inače, i Džastin Biber je priznao da muči muku sa Lajmskom bolešću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA