Sara (38) iz "Girls Aloud" nakon dve godine tišine otkrila da ima rak dojke: Borim se koliko mogu...

Sara je od 2002. do 2013. godine bila članica britanske grupe "Girls Aloud"

  • 0
Sarah Harding Sara Harding, Foto: Instagram/sarahnicoleharding

Nekadašnja pevačica grupe "Girls Aloud" Sara Harding (38) objavila je na svom Instagram profilu da su joj lekari dijagnostifikovali rak dojke.

- Nadam se da ste svi dobro i da se čuvate u ovim nesigurnim vremenima. Dugo nisam ništa objavljivala na Instagramu i hvala svima koji su mi se javljali da provere jesam li dobro, to mi puno znači. Imam osećaj da je sada vreme da podelim sa svima šta se zaista događa - započela je Sara obraćanje, posle dve godine tišine na društvenim mrežama.

- Ne postoji jednostavan način da ovo kažem i ne osećam se dobro što uopštee to pišem, no ovako stvari stoje. Početkom ove godine dijagnostifikovali su mi rak dojke. Primila sam i loše vesti, da su se maligne stanice proširile i na druge delove teela. Trenutno sam na hemoterapiji i borim se protiv ove bolesti koliko god mogu - napisala je ova mlada žena.

Sara je istakla da su joj majka i prijatelji velika podrška, te da joj pomažu da što hrabrije prođe kroz lečenje. Istakla je da se trudi da ostane pozitivna, a nada se kako će obožavatelji poštovati njenu privatnost u teškim vremenima.

Obožavatelji su joj pružili podršku emotivnim porukama, a pridružila im se i koleginica iz benda Čeril.

Podsetimo, Sara je pre dve godine potpuno nestala iz javnosti.

Na pitanja šta radi nije znao da odgovori ni njen bivši dečko Čed Džonson, zvezda britanskih rijalitija koji je sa Sarom u vezi bio pre 3 godine.

On je britanskim medijima govorio kako pevačica žali što je bila deo grupe "Girls Aloud", jer nije bila zadovoljna odnosom u grupi.

"Girls Aloud" formirana je 2002. godine, osvajala je svetske top-liste, a svako je svojim putem krenuo 2013. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA