Toni Brekston u 53. godini priznala da joj je žao što u mladosti nije imala više seksa

Osim seksa, žali za još nekim stvarima koje se, kako kaže, rade u dvadesetim i tridesetim

  • 14
Toni Braxton, Toni Brekston Toni Brekston/Foto: Profimedia

Muzička zvezda Toni Brekston danas ima 52 godine. U intervjuu za "The Guardian" otkrila je da joj je najviše žao što češće nije upražnjavala seks u mladosti.

- Žao mi je što se nisam više seksala u mladosti. Trebalo je da više pijem, više se provodim. Čak i da pušim više - priznala je.

- Mislim da me moj religiozno vaspitanje sprečilo da radim mnoge stvari koje je trebalo da radim. U godinama u kojima sam sada, te stvari više nisu primerene. To se radi u dvadesetim i tridesetim, a u četrdesetim onda zaradite dovoljno da sebi priuštite plaćanje terapije - ispričala je pevačica.

Otkrila je i da je njena porodica bila vrlo religiozna, kao i da su bili Jehovini svedoci, katolici, a na kraju su postali članovi Ujedinjene metodističke crkve.

Toni Brekston ima sina koji boluje od autizma, o kojem je takođe govorila u intervjuu.

- Volela bih da ljudi ne shvataju autizam toliko pogrešno. Mom sinu je dijagnostikovan autizam kad je imao tri godine, a ja sada saraujem sa humanitarnom fondacijom Autism Speak. Srećna sam. Uvek ljudima kažem da rana dijagniza se menja, ali i da naša deca samo drugačije uče, i to je sve - zaključila je.

Toni Braxton, Toni Brekston Toni Brekston/Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA