Pre 20 godina proglasili su ga najseksi muškarcem sveta, a u krevet je odveo mnoge slavne koleginice

Slavni holivudski glumac se proslavio 70-ih godina, a od prvog dana je miljenik žena širom sveta

  • 0
Richard Gere Ričard Gir Ričard Gir; Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Legendarni američki glumac i producent Ričard Gir (71) je jedan od najpriznatijih glumaca na svetu, a više puta je bio okarakterisan kao najseksi glumac na svetu, koji je zaveo najpoznatije žene Holivuda.

Holivudski šmeker Ričard Gir je svoju blistavu karijeru započeo 70-ih godina, a od početka glumačke karijere je bio sa mnogim slavnim koleginicama, a fanovi su sa iščekivanjem pratili dešavanja u njegovom burnom emotivnom životu.

Gir je odrastao u Njujorku, a za umetnost je počeo da se interesuje u srednjoj školi. Studirao je filozofiju na Univerzitetu Amherst, ali nikada nije završio fakultet i posvetio se glumi. U pozorištu je počeo da radi 1969. godine, a sredinom 70-ih je dobio je prvu filmsku ulogu.

Nakon što se pojavio u filmu "Američki žigolo" postao je seks simbol o kom su maštale sve žene sveta. Za film "Oficir i džentlmen" iz 1982. godine dobio je dva Oskara, a veliku slavu postigao je i romantičnim komedijama.

Nekoliko puta se na velikom platnu pojavio i s koleginicom Džulijom Roberts u kojima su tumačili glavne uloge, koje su zavoleli obožavatelji sa svih kontinenata, a obožavatelji su navijali da se među njima nešto desi i u privatnom životu. Bili su omiljeni bioskopski par, a u privatnom životu jako dobri prijatelji.

Godine 1999. magazin "People" je Ričarda Gira proslasio najseksi muškarcem na svetu, a i pre toga je ljubio neke od najlepših koleginica sa seta.

70-ih godina on je bio u vezi sa Penelopom Milford, a zatim je bio sa umetnicom Silvijom Martins.

Povezivali su ga s brojnim koleginicama, među kojima su Dovn Stil, Lori Rodkin, Barbrom Strejsend i brojnim drugim, a optuživali su ga i da je imao afere s Prisilom Prisli i Kim Besindžer.

Sa supemodelom Sindi Kraford je bio u braku od 1991. do 1995. godine, a u novembru 2002. venčao se s manekenkom Karej Louvel. Par je u braku dobio sina Homera Džejmsa (20), a 2013. su se rastali nakon 11 godina braka.

Početkom aprila 2018. godine Gir je pred oltar odveo 33 godine mlađu špansku aktivistkinju Alehandru Silvu. Par meseci kasnije objavili su da čekaju svoje prvo dete, a u aprilu ove godine na svet je stigao njihov drugi sin.

I Ričard i njegova supruga već imaju decu iz prethodnih brakova, dok Alehandra ima 7-godišnjeg Alberta iz braka sa biznismenom Govinom Fridlendom

- Osećam se kao da sam u pravoj bajci. Bez sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu - izjavila je ranije Girova supruga.

- Najsrećniji sam čovek u univerzumu. Kako ne bih bio? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, nežna, posvećena tome da pomaže ljudima, zabavna, strpljiva, zna da oprosti, odlična kuvarica - i ona koja pravi najbolje salate na svetu! - opisao je glumac svoju sreću.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA