Bredli Kuper promenio lični opis zbog uloge u filmu u kom igra bivšeg muža Pamele Anderson

Holivudski glumac Bredli Kuper se pojavio u izdanju u kom ga nikada ne biste prepoznali

  • 0
Bradley Cooper Bredli Kuper Bredli Kuper; Foto: Profimedia

Američki glumac, reditelj i producent Bredli Kuper (45), uslikan je u neprepoznatljivom izdanju na snimanju novog filma u Kaliforniji.

Holivudski glumac se posle nekoliko meseci pauze zbog pandemije korona virusa vratio svojim glumačkim obavezama i započeo snimanje u San Fernandu.  On je na snimanju novog filma uslikan u izdanju u kom nije bio odmah prepoznatljiv, a obožavatelji su se pitali o kome je reč. Kada su ga prepoznali, zanimalo ih je koga glumi ovog puta.

Naime, Bredli će u filmu tumačiti ulogu Džona Pitersa (75), filmskog producenta za koga se nedavno udala čuvena Pamela Anderson (53), s kojim je bila u braku čitavih 12 dana.

Glumac je uslikan u dobrom raspoloženju dok je radio na novom projektu reditelja Pola Tomasa Andersona (50), a radnja filma se odvija 70-ih godina.

Kuper se totalno transformisao i uživeo u ulogu, a svoju dužu pepeljastu kosu, koju je neko vreme puštao, ofarbao je u braon i ošišao šiške. Obukao je belo laneno odelo, a pustio je i dugu gustu bradu.

Podsetimo, Džon Piters je kao mlad momak radio u porodičnom frizerskom salonu na Beverli Hilsu, a zatim je 1973. godine upoznao glumicu Barbru Strejsend (78) kojoj je dizajnirao periku koju je nosila na snimanju. Ubrzo nakon toga su započeli ljubavnu vezu koja je trajala skoro devet godina, a Džon se "bacio" u producentske vode.

Nakon toga je producirao njen album "Butterfly", a zaslužan je i za film "A Star Is Born" u kom je Barbra tumačila glavnu ulogu. Rimejk ovog filma snimio je pre dve godine upravo Bredli Kuper sa pevačicom Lejdi Gagom (34) u glavnoj ulozi, a nakon njihove navodne afere, Bredli se rastao od manekenke Irine Šajk (34) s kojom je bio četiri godine u vezi u kojoj su dobili ćerku Leu De Senu (3).

Posle snimanja, Bredli se u svom "Mercedesu" odvezao na sastanak sa koleginicom Dženifer Garner (48), a šuška se i da su njih dvoje u romantičnoj vezi, iako su godinama bili samo dobri prijatelji.

Video: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA