≫ 

Maraja Keri tek posle 12 godina progovorila o neprijatnosti u emisiji slavne voditeljke

Slavna voditeljka je često bila "gruba" prema svojim gostima, pa ih je često šokirala svojim taktikama da sazna određenu informaciju koju je želela da otkrije publici

  • 1
Maraja Keri Maraja Keri; Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Američka pevačica i tekstopisac Maraja Keri (50) je često bila gost u emisiji slavne voditeljke Elen De Dženeris (62), koja se trenutno nalazi na meti osude javnosti nakon što su njeni brojni bivši i sadašnji radnici otkrili da su bili maltretirani i seksualno zlostavljani na poslu. 

Naime, radnici su je nedavno optužili za maltretiranje, a nakon radnika javile su se i neke poznate ličnosti koje su otkrile šta se dešavalo prilikom gostovanja u emisiji i koje su se požalile na voditeljkino ponašanje. 

Pevačica Maraja Keri se prisetila gostovanja iz 2008. godine kada je krila trudnoću nakon što je imala spontani pobačaj, a Elen ju je na silu naterala da otkrije da li je u drugom stanju.

Voditeljka je prvo upitala Maraju da li je trudna, a kada je Maraja odbila da joj odgovori, ona je promenila taktiku i na surov način pokušala da izvuče informaciju. Sipala je šampanjac u dve čaše i rekla Maraji da mora da popije ako nije trudna.

- Ne mogu da verujem da mi ovo radiš, Elen - rekla je Maraja.

- Hajde da nazdravimo tome što nisi trudna, ako nisi trudna - rekla je Elen, što je veoma uznemirilo pevačicu, pa je upitala zašto bi iko tome nazdravljao.

Elen nije popuštala, pa je pevačica otpila mali gutljaj šampanjca i po tome je Elen zaključila da je trudna.

- Aha, trudna si - rekla je Elen.

Posle 12 godina slavna pevačica je otkrila da joj je tada bilo veoma neprijatno i da je želela da sačuva tu informaciju za sebe i svoju porodicu.

- Nisam bila spremna da bilo kome išta govorim, jer sam imala spontani pobačaj. Ne želim sada dodatno da zahuktavam situaciju, ali nikako nisam uživala u tom trenutku - rekla je pevačica i upitala:

- Volela bih da se u tom trenutku pokazala empatija, ali šta sam mogla da uradim?

Maraja, koja je u tom trenutku bila šest meseci u braku sa glumcem Nikom Kenonom (39), zaista je bila trudna tokom te emisije, ali trudnoću nije uspela da privede kraju. Ipak, tri godine kasnije ona je uspela da se ostvari kao majka. Rodila je blizance, sina Morokana Skota (9) i ćerku Monro (9).

Podsetimo, voditeljka Elen De Dženeris (62) i njena emisija "The Ellen Show" postala je predmet službene istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu od strane izvršnih producenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA