Lepotica za kojom se svi okreću: Bivša Dikaprijeva devojka pokazala prezgodno telo u bikiniju

Manekenka Nina Agdal je objavila nove fotografije kojima je raspametila svoje obožavatelje

  • 2
Nina Agdal Nina Agdal; Foto: Instagram/ninaagdal

Danska manekenka i bivša devojka Oskarovca Leonarda Dikaprija (45), Nina Agdal (28) se potrudila da sve oči budu upte u nju kada je u ljubičastom bikiniju pozirala na plaži.

Naime, lepa manekenka je objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala svoje vitko i zategnuto telo, dok je trčala po plaži pored okeana u Malibuu.

Objavila je seksi fotografije uz reči: "Pa, zdravo septembru!" i prikupila preko 25.000 lajkova.

"Zdravo lepotice", "Prezgodna si, devojko", "Voda mora da je ledena", "Previše si mršava, jedi burger", "Tvoje telo mi je inspiracija", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, Nina se proslavila kada se pojavila na naslovnici "Sports Ilustrated" uz manekenke Krisi Tajgen i Lili Aldridž za 50. izdanje magazina koje je objavljeno 2014. godine.

Nina je sada u srećnoj vezi sa glumcem Džekom Paris Brinkli Kukom (25), a pre toga se zabavljala sa pevačem i glumcem Maksom Džordžom (31). Lepa brineta je prvi put privukla pažnju svetskih medija kada se zabavljala sa glumcem Leonardom Dikaprijom, koji je 17 godina stariji od nje.

Rastali su se 2017. godine kada je Nina imala 25 godina, dok je Leonardo sada u srećnoj vezi sa Kamilom Moron (23). Postoji teorija da se slavni glumac zabavlja sa manekenkama samo do njihove 25. godine, kada ih ostavlja.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    2. septembar 2020 | 15:22

    Ok reći ćete da sam ljubomorna,zavidna ili šta god,ali lično ja nikada ama baš nikada ne bih želela da ovako izgledam . Moje mišljenje je da je devojka anoreksicno mršava ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA