≫ 

Britni Spirs pokazala koliko je savitljiva: Stoji na rukama, a iz šortsa joj viri guza

"Pop princeza" uprkos teškim trenucima u privatnom životu objavljuje fotografije kojim pokušava da razveseli svoje fanove na društvenim mrežama

  • 1
Britni Sprirs Britni Spirs; Foto: Profimedia

Američka pevačica, tekstopisac i glumica Britni Spirs (38) nastavlja da objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, uprkos tome što je u jeku suđenje povodom starateljstva njenog oca, koje ima nad njom već 12 godina.

Naime, dobitnica Gremi nagrade je objavila tri fotografije na svom Instagram storiju, na kojima je pokazala da je veoma fleksibilna i da stoj na rukama radi kao od šale. Ona se jednom nogom naslonila na zid, dok je drugu nogu ispružila i tako pokazala koliko je razgibana i u treningu.

Na sve tri fotografije Britni je bila u sportskom grudnjaku i šortsu pa je tako istakla svoje mišićavo, oblikovano telo, jake ruke, zategnut stomak i noge.

Britni je nedavno pokušala da se oslobodi starateljstva koje njen otac ima nad njom već 12 godina, ali je sud doneo odluku da će ono trajati najmaje do 1. februara 2021. godine.

Prema sudskim dokumentima, ona se strogo protivi tome da se njen otac Džejmi vrati ulozi njenog staratelja, nakon što je privremeno odstupio sa te pozicije u septembru prošle godine. Ona želi da Džodi Montgomeri, licencirani staratelj koji ga je zamenio, ostane na toj poziciji do februara 2021. godine.

- Britni želi da se starateljstvo nad njom završi u nekom trenutku. Ali pre toga ona ne želi da se njen otac vrati kao staratelj, jer je on veoma staromodan. Tretira je kao dete - rekao je izvor blizak Britni.

Podsetimo, od 2008. godine Britni ne donosi sama svoje privatne i finansijske odluke, što je zabrinulo njene verne obožavaoce, pa su prošle godine pokrenuli #Free Britney apel na društvenim mrežama. Nedavno je otkriveno da je njena mlađa sestra Džejmi Lin Spirs (29) imenovana kao poverenik njenog bogatstva.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA