≫ 

Umalo pokazala previše! Svi zumiraju fotografiju Kendal Džener u bikiniju i to na nezgodnom mestu

Kendal važi za jednu od najtraženijih manekenki

  • 8
Kendall Jenner, Kendal Džener Printskrin: Instagram/kendalljenner

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice Kendal Džener (24) pohvalila se svojim seksi telom, ali je umalo pokazala i više nego što bi trebalo.

Kendal je pozirala u ogledalu, u bikiniju sa cvetićima, a donji deo kupaćeg kostima pomerio se u stranu, tako da se video beli trag.

Naime, njeni pratioci na Instagramu primetili su da bikini nije tačno gde treba, pa svi masovno zumiraju manekenkinu fotografiju na nezgodnom mestu.

Kendal je dobila broje komplimente na račun izgleda, a za dva sata fotografija je prikupila više od 4 miliona lajkova, ali je pored seksi tela veliku pažnju privukao predeo kod donjeg dela bikinija.

Manekenka je istakla uzak struk, zanosne oblne, kojim se, kao i njene setsre, može pohvaliti. Kendal uživa na jezeru sa svojim prijateljima, ali i na odmoru i te kako ume da zaintrigira javnost.

Kako je Kendal umalo pokazala međunožje, ali i još neke njene provokativne fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA