Irina prošetala Njujorkom u duksu, a kada ga je podigla svi su ostali zbunjeni - šta to ima ispod?!

Prolaznici nisu mogli da shvate šta je tačno obukla

  • 6
Irina Sajk

Irina Šajk/Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ruska manekenka Irina Šajk (34) je uslikana na ulicama Njujorka u širokom i dužem duksu, a ono što je nosila ispod je zbunilo mnoge obožavatelje.

Bivša devojka Bredlija Kupera (45) je istakla svoje duge noge u  tamnom duksu, a obula je braon čizme na štiklu sa zmijskim printom. Na ramenu je nosila braon kožnu torbu, tu su bile "odložene" i naočare za sunce, a kosu je vezala u zalizanu punđu.

Ono što se tek na fotografijama može videti jeste da je Irina ispod duksa koji izgleda kao haljina nosila crni šorts, koji je u nekom trenutku podigla zajedno sa duksom i izgledalo je kao da ispod ima samo gaćice.

To je oduševilo mnoge muškarce i njene fanove, koji maštaju o njoj još od raskida sa slavnim glumcem 2019. godine, nakon glasina da ju je Bredli Kuper prevario sa pevačicom Lejdi Gagom, s kojom je tumačio glavnu ulogu u filmu "A Star Is Born".

Irina je početkom ove godine pokrenula tračeve da je u vezi sa trgovcem umetničkih dela Vitom Šnabelom, koji je pre nje bio u vezi sa čuvenom manekenkom Hajdi Klum. Podsetimo, Irina ima ćerku Leu De Senu (3) koju je dobila u 4-godišnjoj vezi sa Bredlijem Kuperom, sa kojim ravnopravno deli starateljstvo.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA