Ronaldova verenica zasenila sve na Filmskom festivalu u Veneciji

Lepa verenica slavnog fudbalera Kristijana Ronalda je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu u Veneciji

  • 14
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo; Foto: Profimedia

Verenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez (26) se pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji u roze haljini sa šlicom i ukrala svu pažnju prisutnih.

Naime, zbog izazovne haljine lepe Georgine svi pogledi su bili upereni u nju, a samo su čekali  da zbog visokog šlica otkrije previše.

Poznata manekenka je u četvrtak zasenila sve svojom modnom kombinacijom kada se na crvenom tepihu pojavila u roze svilenoj haljini, a imala je i masku za lice od istog materijala koju nije nosila tokom fotografisanja.

Dugu crnu kosu je pustila niz leđa, dok je od nakita imala samo svetloroze ogrlicu i prsten, a obula je i visoke štikle u istoj boji. Bujne grudi i noge je istakla u prvi plan, a imala je i savršenu bronzanu boju tena nakon što je nekoliko nedelja provela na luksuznoj jahti sa svojim partnerom i decom.

Podsetimo, lepa Georgina je nedavno dala intervju u kom je pričala o vezi sa zvezdom Juventusa i njihovim počecima. Kako je otkrila, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled kod oboje, a interesantno je da su se sreli dva puta uzastopno na događajima koji su organizovali brendovi poput Gučija i drugih modnih kuća.

Prvi put smo se sreli dok sam ja radila u Gučiju kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se i na događaju jednog drugog brenda i tek tada smo mogli da pričamo u opuštenoj atmosferi, van mog poslovnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled kod oboje - opisala je Georgina.

Ronaldo i Georgina imaju ćerku Alanu koju je ona rodila 2017. godine, dok Portugalac ima i desetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora i blizance Matea i Evu, koje je dobio od surogat majke u Americi, čiji identitet nikada nije otkriven. Sam Ronaldo nedavno je u intervjuu pričao i da je spreman da se jednog dana oženi Georginom.

Video: Ronaldo se popeo na Georginu i uhvatio je za guzu, deca skočila da je brane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA