Kanje Vest umislio da je Isus: Hodao po vodi na svoju nedeljnu službu i razbesneo vernike

Slavni reper je mnoge vernike oduševio, dok su drugi zgroženi njegovim postupkom

  • 7
Kanye West, Kanje Vest Kanje Vest; Foto: Tanjug/AP

Američki reper Kanje Vest (43) je napravio dramatičan ulazak na svoju nedeljnu službu ovog vikenda kada je "hodao po vodi" sa svojom decom.

Reperu su se pridružila njegova sedmogodišnja ćerka Nort i četvorogodišnji sin Sejnt u hodu po vodi, a oni su zapravo hodali po providnoj platformi skrivenoj odmah ispod površine vode.

Sve je usnimila reperova supruga Kim Kardašijan (39), koja je prisustvovala službi sa svojom prijateljicom Lalom Entoni.

Kanje je pozvao Džoela Ostina (57) da na njegovoj najnovijoj službi drži besedu, a on je inače hrišćanski sveštenik koji posvećuje veliki deo svoje službe slanju verskih poruka preko televizije.

Govoreći publici, Džoel, koji je i ranije sarađivao sa Kanjeom, hvalio je reperovu kreativnot, zbog ideje da hoda po vodi.

Istakao je da su želeli da prikažu kako je izgledao Isusov hod po vodi pre više od 2000 godina, kada jegazio po površini Galilejskog jezera.

Kako Kanje i njegova deca hodaju po vodi pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    7. septembar 2020 | 23:14

    Ovo dvoje ni u zadruzi nemaju mesta koliko su ogavni.. 😂😂😂

  • DARKO 100%

    7. septembar 2020 | 23:19

    Isus Hrist je sve prisutan oko nas i u nama,ljubav prema cistoti duha Isusa Hrista blagosloveni poklonjeni pred istinom i svetlosti ,nemoze biti propast no samo dobra korist

  • DDF

    8. septembar 2020 | 07:44

    Ovome nema spasa...😶

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA