Zvezda serije "Igra prestola" tajno ljubi 20 godina mlađu cicu: Ona je prava bomba

Glumac Čarls Dens je u vezi s producentkinjom

  • 3
Čarls Dens, Charles Dance Čarls Dens; Printskrin: Youtube/Good Morning Britain

Glumac Čarls Dens (73), koji se proslavio ulogom Tivina Lanistera u popularnoj seriji "Igra prestola", se nedavno našao u centru pažnje kada su ga paparaci uslikali s mlađom ženom, a sada se konačno zna o kojoj dami je reč.

Čarlsovo srce je osvojila 53-godišnja italijanska producentkinja Alesandra Masi. Oni su se upoznali na snimanju filma "The Book of Vision", ali su tek sada priznali da su zajedno.

Alesandra je rođena u Bolonji u Italiji, gde je i diplomirala, a u filmskoj industriji radi poslednjih 30 godina.

Podsetimo, njih dvoje su uslikani na plaži dok su se rashlađivali u moru, a slavni glumac je suprugu sa kojom je bio u braku 35 godina "zamenio" partnerkom koja izgleda duplo mlađe od njega.

Alesandra je veoma negovana, ima preplanuli ten, nema celulita i ima podignutu guzu za svoje godine. Ravan stomak i podignute grudi su ono što još krasi ovu damu.

Inače, Čarls je pre nje bio 35 godina u braku sa Huanom Hejtorn i imaju dvoje odrasle dece. Nakon razvoda povezivali su ga sa brojnim mladim uspešnim ženama, ali je izgleda njegovo srce ukrala baš zgodna Alesandra.

Video: Kada bi tron progovorio: Šta kriju figure iz Igre prestola o novoj sezoni ove serije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    9. septembar 2020 | 07:56

    I on i ona za svoje godine izgledaju predobro...yto je zapadni sistem njegovanja da se od zivota ukrade sto vise ...cim privlacnost prestane i zivot staje u mnogim sferama ..ljepota pokrece sutrova istina

  • Calisi

    9. septembar 2020 | 08:45

    Oboje izgledaju PREDOBRO 😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA