Džastin Biber emotivnom porukom o svojim vrednostima rastužio fanove: Ljudi su patili zbog mene...

Slavni pevač je promenio svoje ciljeve i vrednosti i to sve zahvaljujući crkvi

  • 4
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Tanjug/AP

Slavni kanadski pevač Džastin Biber (26) je na svom Instagram profilu objavio emotivnu poruku u kojoj je napisao da želi da promeni vrednosti koje su mu bitne u životu.

Naime, Džastin se u jednom trenutku svoje slave odao drogama i alkoholu, a cenio je samo materijalne stvari.

- Dolazim iz malog grada Stratforda u Kanadi. Nisam imao materijalne stvari i nikada nisam bio motivisan novcem niti slavom, samo sam voleo muziku - započeo je on.

- Ali kada sam postao tinejdžer pustio sam da moja nesigurnost i frustracije diktiraju šta će mi biti vredno. Moje vrednosti su polako počele da se menjaju. Dopustio sam da ih ego i moć preuzmu i moji odnosi sa ljudima, koji su patili zbog toga - dodao je pevač.

- Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom - dodao je.

- Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put - zaključio je slavni pevač.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA