Zavirite u neverovatne vile slavnih ličnosti: Najskuplja je 43.000.000 dolara i u posedu je pevača

Poznate holivudske zvezde ne štede kada su u pitanju nekretnine, pa za uživanje u ogromnim palatama izdvajaju stotine miliona dolara

  • 6
Luksuzna vila

Foto:Printskrin/youtube/ Jennifer Lopez, Tanjug/AP, architecturaldigest.com, Profimedia

Slavni holivudski glumci i pevači vole da uživaju u luksuznim letovalištima, jahtama i restoranima, ali najviše od svega vole da kupe veoma skupe i luksuzne nekretnine. Pogledajte neke od najskupljih vila koje su postale vlasništvo ovih slavnih ličnosti.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Latino diva i američka pevačica Dženifer Lopez (51) i njen verenik Aleks Rodrigez (45) su kupili luksuznu vilu na Star Island-u u Majamiju za 40 miliona dolara.

Srećni par je kupio palatu sa bazenom bez ivice i vinskom sobom, koja ima 12 kupatila i luksuznu kuću za goste. Luksuzna kuća ima 86 ari zemlje i 10 spavaćih soba, prostire se na 3.716 kvadratnih metara i ima predivan pogled na panoramu Majamija.

Princ Hari i Megan Markl

Princ Hari (35) i Megan Markl (39) su kupili vilu od 18.000 m2 koja ima 5,4 hektara zemlje u Montesitu, u Kaliforniji. Vila je udaljena od Los Anđelesa oko 140 kilometara, a u njihovom okruženju oni nisu jedine poznate ličnosti.

Neki od njihovih poznatih komšija su voditeljke Opra Vinfri i Elen Dedženeris, glumac Rob Lou i reditelj Džordž Lukas.

Hari i Megan su navodno dobili dobru ponudu, s obzirom da je nekretnina prethodno bila prodata za 29 miliona dolara, a oni su je kupili za 14.650.000 dolara.

Vila izgleda kao palata sa 9 spavaćih soba i 16 kupatila, ima veliki bazen, bioskop, teretanu, spa, biblioteku, kancelariju, vinski podrum, kuhinju urađenu u umetničkom stilu, sobu za igrice i zabavu, teniski teren, garažu za pet automobila i veliko igralište gde će Princ Arči moći da se igra satima.

Kendal Džener

Američka manekenka Kendal Džener (24) je nedavno kupila luksuznu vilu u Malibuu, za koju je iskeširala 10.000.000 dolara!

Vila ima jasno označena parking mesta za 8 automobila, ogroman bazen, dvorište, mnogo zelenila. Vidi se i velika terasa ispred kuće, a u planu je uređenje unutrašnjosti po njenom ukusu.

Čini se da je Kendal dosadilo da boravi u rentiranoj kući u Malibuu, u kojoj je pre nekoliko dana uživala sa porodicom i prijateljima, pa je pazarila svoj dom.

Džon Bon Džovi

Frontmen grupe "Bon Jovi" kupio je vilu u Palm Biču, a cela transakcija koštala je neverovatnih 43 miliona dolara.

Vila Džona Bon Džovija ima pogled na okean, sedam spavaćih soba i isto toliko kupatila. Unutra se nalazi prelepa trpezarija, velika sređena kuhinja, soba za trening, lift, kao i vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom.

Mišel Fajfer

Legendarna holivudska glumica Mišel Fajfer (61) je 17. januara ove godine kupila novo imanje i vilu u Pacifik Palisad elitnom delu Los Anđelesa na okeanu, koju trenutno renovira.

Glumica, tri puta nominovana za Oskara, sa svojim drugim mužem Dejvidom E. Kelijem kupila je imanje u mediteranskom stilu veličine 10.300 kvadratnih metara za 22,5 miliona dolara.

Kardi Bi

Američka reperka Kardi Bi (27) i njen suprug i reper Ofset (28) pohvalili su se na društvenim mrežama svojim novim domom u Atlanti koji su kupili.

Kardi Bi se pohvalila kuhinjom, spavaćim sobama kojih ima čak sedam, četiri kupatila, dvorištem, bazenom i garažom. U vili se navodno nalazi vinski podrum, ali i kolekcija pištolja, a cena ove luksuzne vile iznosi 5,7 miliona dolara.

Ališa Kiz

Pevačica Ališa Kiz (38) počastila se novom kucom u Kaliforniji, koju je kupila za 20,8 miliona dolara. Poznata kao "Razor House", ova vila bila je na prodaju u avgustu 2018. godine po ceni pd 30 miliona dolara.

Vila ima 1072,5 kvadrata, poseduje šest soba i šest kupatila. Na njoj uglavnom preovladava staklo, a pogled iz vile i sa terase je neprocenjiv. Proteže se na okean, a vila je okružena zelenilom.

Vilou Smit

Ćerka Vila Smita, Vilou Smit (19) je kupila vilu u Malibuu za 3,1 milion dolara.

Naime, tinejdžerka je kupila nekretninu smeštenu na vrhu privatne ulice sa očaravajućim pogledom na Tihi okean. Na imanju ne postoji bazen, ali ima veliku terasu za ručavanje na otvorenom koja gleda pravo na okean iz ptičje perspektive .

Vila ima 278 m2 i visoke prozore od poda do plafona, svetli nameštaj, četiri spavaće sobe, dnevnu sobu sa kaminom i kupatilo sa parnim tušem.

Džastin i Hejli Biber 

Pevač Džastin Biber (26) i njegova supruga Hejli Biber (23) su kupili dvorac na Beverli Hilsu za 25,8 miliona dolara.

Iako su prethodnu nekretninu kupili pre samo 18 meseci, poznati kanadski pevač i njegova supruga su postali vlasnici još jedne luksuzne nekretnine.

Smeštena je na planini iznad Beverli Hilsa, a u ovom kraju žive mnoge poznate ličnosti poput Sofije Vergare, Denzela Vošingtona, Silvestera Stalonea, Edija Marfija i drugih.

Imanje se prostire na 2,5 hektara, a vila ima 1.020 m2, 7 spavaćih soba i 10 kupatila. Kuća ima dnevnu sobu sa crnim kaminom, biblioteku, moderno opremljenu kuhinju, spa centar, teretanu, bioskop, bazen, teniski teren, a u svemu tome će uživati ovaj mladi par.

Pored poznatih ličnosti koje su pazarile skupe nekretnine, tu su i one koje iznajmljuju preskupe vile samo da bi u određenom periodu uživali na drugoj strani sveta.

Među njima su i pevačice Madona i Rijana, koje su iznajmile ultra luksuzne i prostrane palate na par meseci.

Madona (62) je na Beverli Hilsu iznajmila kuću za 120.000 dolara mesečno kako bi se izolovala za vreme pandemije korona virusa, dok je njena koleginica Rijana (34) uživala u ogromnoj vili kraj mora u Hemptonsu za 415.000 dolara mesečno.

Koja vila poznatih ličnosti vam se najviše dopada?

Video: Zavirite u novu kuću Jelene Karleuše i Duška Tošića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    12. septembar 2020 | 10:12

    Tako me zabole da virim u tuđe vile.

  • Ja

    12. septembar 2020 | 10:57

    Samo mi nije jasno to sa toliko kupatila? Kuca ima 10 soba a 12 kupatila. Kod nas na selu jedno kupatilo u novu kucu i leti u poljski i dovoljno svima.

  • Bar

    12. septembar 2020 | 10:15

    Sve je to smijesno u odnosu na mega jahte cijena kuce ili jahte...u Bar je prije mjesec dana vezana jahta od 200 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA