≫ 

Kajli pozirala u Rols-Rojsu napravljenom za nju, a samo torbica koju drži košta kao "običan" auto

Poznata influenserka je još jednom želela da dokaže da je ona najmlađa milijarderka na svetu, pa je objavila fotografiju na kojoj je okružena "suvim" luksuzom

  • 5
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Rijaliti zvezda Kajli Džener (23) je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira u luksuznom automobilu specijalno izrađenom po njenoj meri, koji ima roze unutrašnost, a sve je ukombinovala sa roze "Prada" šeširom i malom "Birkin" tašnicom u istoj boji, koja košta kao cena automobila u Srbiji.

Naime, Kajli je objavila nove fotografije na kojima pozira u roze Rols Rojsu, a obučena je u stilu devedesetih godina.

Ona je ovom prilikom obukla šareni topić, koji je otkrivao njena ramena, bele pantalone i bele patike, dok je oko vrata nosila dva zlatna lanca, a oko ručnog zgloba niz zlatnih narukvica i zlatan sat.

- Sve ovo je za mene - napisala je u opisu fotografije slavna rijaliti zvezda.

Zatim je pokazala svež manikir, na jednoj ruci je imala narandžaste nokte, dok je na drugoj ruci imala zelene, a oduvek je bila poznata po uspostavljanju novih modnih i kozmetičkih trendova.

Birkin tašnica koju je nosila košta 7.700 dolara, dok se cena luksuznog automobila kreće do skoro pola miliona dolara.

Na ovoj objavi je prikupila preko 7,5 miliona lajkova, a fotografiju je objavila nakon što je njena sestra Kim Kardašijan (39) objavila da se prekida snimanje rijaliti emisije "Keeping Up With The Kardashians" u kojoj su se proslavile posle 14 godina.

Prva sezona je počela 2007. godine, dok će se poslednja emitovati početkom 2021. godine.

- Našim dragim fanovima, teškog srca smo doneli odluku kao porodica da prekinemo snimanje rijaliti emisije "Keeping Up With The Kardashians" - započela je Kim.

Nakon 14 godina, 20 sezona, na stotine epizoda i brojnih druženja, veoma smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali sve ove godine – i kad  su bila dobra vremena i kad su bila loša vremena. Pratili ste nas kroz sreću, suze, ljubavne veze i mi ćemo zauvek čuvati ta predivna sećanja na bezbroj ljudi koje smo upoznali ovih godina tokom snimanja - dodala je ona.

Video: Neumerenost u svemu: Evo kako Kajli Džener slavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦂

    11. septembar 2020 | 09:57

    Zadruga na američki način.

  • Bilja

    11. septembar 2020 | 10:02

    Bolesno!

  • Mara

    12. septembar 2020 | 09:36

    Ja postujem ovako zaradjene pare. One su se spustile na koljena za rad novca i slave, a kad su se podigle bile su ovoliko bogate. Svaka im čast kako su iskoristile ovaj rijaliti i uz to bile veoma pametne da na svim frontovima delaju umnozavaju ove pare svakog minuta. Zaradile su pare to je činjenica i kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA