≫ 

Paris Hilton stala u odbranu Britni Spirs: "Nije fer što nema kontrolu nad svojim životom"

Bogata naslednica je javno podržala svoju prijateljicu

  • 0
Paris Hilton Paris Hilton; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Bogata naslednica i rijaliti zvezda Pairs Hilton (39) voli da se druži sa dobitnicom Gremi nagrade Britni Spirs (39), a ovog puta je u jednoj emisiji stala u njenu odbranu i podržala je u želji da se oslobodi starateljstva koje nad njom već 12 godina ima njen otac Džejmi Spirs.

Naime, Paris je rekla da se povremeno viđa sa Britni, pa je otkrila neke zanimljive detalje.

- Videla sam je ovog leta. Išle smo na večere. Videla sam je u Malibuu. Toliko je volim i smatram da, ako si odrasla osoba, treba da živiš svoj život onako kako želiš, bez kontrole - rekla je Paris u Endi Koenovom šou u sredu popodne.

- Mislim da je razumem, jer sam ja ceo život bila pod velikom kontrolom i znam kako se oseća, ali ne mogu da zamislim da mi se to još uvek dešava i dok sam odrasla - dodala je Paris.

- Nakon što je radila ceo svoj život i postala ikona širom sveta, mislim da nema kontrolu nad svojim životom, što nije fer - dodala je ona.

Kada je voditelj upitao da li je sa Britni razgovarala na tu temu, Paris je odgovorila negativno.

- Britni je tako slatka, nevina i fina devojka. Pričale smo samo o srećnim vremenima - muzici, modi, zabavnim stvarima. Ne želim da spominjem negativne stvari koje mogu učiniti moje prijatelje da se osećaju neprijatno, pa s njom nikada nisam govorila o tome - zaključila je Paris.

Video: Ako želite da postanete otac deteta Paris Hilton, morate da ispunite ove zahteve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA