Bazen, spa, bioskop... Bijonse u Hrvatskoj plovila jahtom čiji najam košta 1.700.000 evra nedeljno

Slavni par Bijonse i Džej Zi su ponovo letovali u Hrvatskoj nakon 11 godina

  • 2
Bijonse Bijonse i Džej Zi; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Bijonse (39) i njen suprug Džej Zi (50) su nekoliko dana odmora proveli u Hrvatskoj gde su iznajmili veoma luksuznu  i skupu jahtu pod nazivom "Lana" čije iznajmljivanje na nedeljnom nivou košta 1,7 miliona evra.

Naime, pevačica i njen suprug nisu štedeli kada je luksuz u pitanju, a ova jahta duga 107 metara, poseduje bioskop, bazen, spa centar i ostale pogodnosti za opuštanje.

Jahta prima 12 gostiju i ima 34 članova posade, a sređena je u stilu najluksuznijih VIP hotela i dvorana.

Iz kompanije "Imperial Yachts" kažu da je to jedna od najluskuznijih jahti koje poseduju i sadrži đakuzi i teretanu, a u svakom trenutku imaju i profesionalne masere na brodu.

Jahta ima 8 soba sa sopstvenim kupatilima, 7 VIP soba i glavni apartman, a poseduje i zanimacije na vodi kao što su džet ski, skije za vodu, opremu za ribolov, daske za veslanje i još mnogo toga.

Podsetimo, Bijonse je otišla na letovanje u Hrvatsku sa svojim mužem i troje dece kako bi proslavili njen 39. rođendan, a ovo nije prvi put da je slavni par boravio tamo. Poslednji put su posetili Jadransku obalu 2009. godine.

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA