Bili Ajliš se "zabundala" u Guči odevnu kombinaciju i poručila svima da se opuste

Mlada pevačica je prava modna ikona, a ono što je sada obukla teško ko će uspeti da iskopira

  • 2
Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i tekstopisac Bili Ajliš (18) je ponovo dokazala da je prava modna ikona kada je u četvrtak popodne objavila nove fotografije na Instagramu na kojima je "zavijena" u Guči odevnu kombinaciju.

Naime, mlada pevačica je objavila fotke na kojima na glavi nosi crveno-teget šal, kojim se pokrila preko glave, a obukla je i šarenu trenerku. Preko lica je nosila crvenu masku za lice sa cirkonima, dok je na oči stavila naočare za sunce sa crvenim staklom.

Koren kose je obojila u svetlozelenu boju i istakla je lepe plave oči. Na ovoj objavi je prikupila 5,2 miliona lajkova, a na društvenoj mreži Instagram je prati 66,4 miliona pratilaca.

- Opustite se - napisala je pevačica ispod objave.

"Kako da se opustimo posle ove fotke?", "Bilo kuda, Guči svuda", "Volim te", "Ti si jedina koja ovo može da iznese, a da nam nije prevoiše", bili su samo neki od komentara njenih fanova.

Podsetimo, prošlog meseca Bili je podržala Džoa Bajdena (75) u trci za predsednika Amerike i javno je govorila negativno o Donaldu Trampu.

Video: Zašto su fanovi Bili Ajliš poludeli kada su videli devojku njenog brata?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA