≫ 

Detalji suđenja provalniku koji je upao u Eminemovu kuću izašli u javnost

Provalnik je upao u Eminemov dom i rekao mu da će ga ubiti

  • 0
Eminem Eminem / Printskrin: Youtube/Vevo

Američki reper Eminem (47) je tokom ove godine doživeo neprijatno iskustvo kada mu je nepoznati muškarac provalio u kuću u Detroitu.

Naime, provalnik je uspeo da zaobiđe telohranitelje, pa je kamenom razbio prozor i ušao u kuću. Slavni reper je prvo mislio da je to njegov nećak, a kada je shvatio da je reč o strancu, odmah je pozvao policiju.

Kasnije se saznalo da je reč o Metjuu Dejvidu Hjudžisu, a Eminem je zatim otkrio šta se tačno dogodilo. Kada je upitao provalnika šta radi u njegovoj kući, on mu je odgovorio da je došao da ga ubije.

Suđenju koje se održalo putem video poziva, prisustvovao je Eminemov advokat, dok reper nije bio virtuelno prisutan. Provalnikov advokat Ričard Glanda kaže da njegov klijent negira da je to ikada rekao reperu.

- Nisam siguran otkud je to došlo. Nije bilo fizičkog kontakta među njima u kući - rekao je provalnikov advokat.

On se nalazi u pritvoru od trenutka kada je reper pozvao policiju i optužen je za provalu i zlonamerno uništavanje imovine.

Kaucija da se brani sa slobode izlazi 50.000 dolara i sudija je odbio zahtev da se smanji iznos. Suđenje se nastavlja 28. septembra, kada ćemo saznati dalji rasplet ove situacije.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA