Sin (4) otkrio nove detalje o smrti Naje Rivere: Dozivala je pomoć, nadala se da će neko videti...

Najina maja rekla je da je njena ćerka znala dobro da pliva i da je kobnog dana planirala da ode sa sinom na piknik, ali je ipak iznajmila brod kako bi išli da plivaju u jezeru

  • 0
Naya Rivera Foto: Tanjug/AP

Zvezda serije "Glee", glumica Naja Rivera tragično je izgubila život, ona je nestala 8. jula na jezeru Pir, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera 13. jula, na dubini od 25 do 30 metara.

Glumica i njen sin Džosi su iznajmili brod i otišli na plivanje, a čovek koji je slučajno tuda prolazio svojim brodom prijavio je da je ugledao samo dete na čamcu, na kojem je trebalo da bude i Naja.

Uzrok smrti mlade glumice je utapanje, a način nesrećan slučaj, naveli su doktori koji su radili obdukciju. U javnsti su se pojavili novi detalji nesreće, koje je mali Džosi ispričao istražiteljima, piše Page Six.

- Vrlo brzo nakon što su skočili u jezero, glumica je rekla sinu da se vrati na brod, te mu je pomogla da se popenje na njega. Zatim je počela vikati: "Upomoć", mahala je rukom u vazduhu, u nadi da će ih neko videti. Ubrzo je nestala pod površinom jezera - stoji u izveštaju.

Zaposleni je pri iznajmljivanju broda Naji ponudio prsluk za spasavanje, ali ga je ona odbila. Međutim, prisluk joj je ipak stavio u brod, koji je policija pronašla tokom istrage.

Najina majka rekla je da je njena ćerka znala dobro da pliva i da je kobnog dana planirala da ode sa sinom na piknik, ali je ipak iznajmila brod kako bi išli da plivaju u jezeru.

Takođe, u policijskom izveštaju navedeno je šta je sve pronađeno u Najinoj torbi - mobilini telefon, špric sa ružičastom tečnošću, lična dokumenta...

Video: Najvoljeniji odaju počast: Policija potvrdila da je telo glumice Naje Rivere pronađeno u jezeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA