≫ 

Ćerka Toma Kruza uhvaćena u gradskom prevozu, dok se njen tata po Londonu "švrćka" helikopterom

Izabela Bela Kruz živi miran život, daleko od reflektora koji su svakodnevni u životu njenih roditelja

  • 3
Nikol Kidman, Tom Kruz, cerka Bela Kruz sa suprugom/Foto: Profimedia/Backgrid UK

Ćerka slavnog holivudskog glumca Toma Kruza (58) i glumice Nikol Kidman (53), Izabela Džejn Kruz, uslikana je na autobuskoj stanici dok je čekala gradski prevoz. 

Bela, kako joj je skraćeno ime, zaista vodi život van reflektora, za razliku od ostatka njene porodice. Primećena je nedavno kako čeka prevoz na autobuskoj stanici.

S druge strane, njen otac, slavni srcelomac i zvezda "Top Gana", primećen je kako leti helikopterom iznad Londona.

Bela je, čini se u pravom smislu te reči, odlučila da živi skromno i mirnije i sasvim suprotno od načina na koji žive njeni roditelji, pa joj nije problem ni da čeka autobus, a ni da bude viđena u njemu.

Inače, Bela Kruz je ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman, a pre nekoliko godina udala se za Maksa Parkera, kompjuterskog tehničara. Niko od roditelja nije bio na njenom venčanju, a svoje odsustvo opravdali su time što Tom navodno "nije imao vremena", a Nikol je snimala film.

Kada su je nakon toga pitali kakav odnos ima sa svojim roditeljima, Bela je odgovorila: "Naravno da pričam sa svojim roditeljima".

Tom Kruz i Nikol Kidman usvojili su  Izabelu i sina Konora 2001. godine, kada su bili zainteresovani za sajentologiju. Nakon što je Kruz ozbiljno uplivao u sajentološke vode, Kidman je podnela zahtev za razvod braka. Njihova usvojena deca danas su pripadnici i zagovornici sajentološke crkve.

Kako su strani, pa i domaći mediji preneli 2018. godine, Izabela i Konor su se odrekli Nikol kao majke posle razvoda od Kruza, jer su smatrali da ima loš uticaj na njih.

Inače, Tom Kruz je prema pisanjima svetskih medija "težak" između 570 i 600 miliona dolara.

Video: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paula

    14. septembar 2020 | 13:29

    Kejti Holms je izvukla sebe i dete iz kandzi Sajentologije. Samim tim, za Toma Kruza, vise ne postoje ni ona a ni dete, nazalost. Bolest...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA