"Vimbldone, stižemo": Ana Kurnjikova pokazala ćerkicu i oduševila svet - devojčica je čarobna!

Mnogi konstatuju da devojčica liči na svoju majku, ali je pojedine podsetila i na slavnog tatu

  • 0
Anna Kournikova, Ana Kurnjikova Foto: Profimedia

Bivša teniserka Ana Kurnjikova pre sedem meseci dobila je treće dete sa pevačem Enrikeom Iglesijasom, a sada je fotografijama naslednice raznežila sve.

Ana je na svom Instagram profilu objavila sliku malene Meri u teniskoj haljinici bele boje na kojoj se široko osmehuje, uz poruku: "Vidmbldone, stižem!", čime je oduševila svet.

Devojčica ima plavu, kratku kosu i prozirno plave oči, pa mnogi konstatuju da liči na svoju majku, ali je pojedine podsetila i na slavnog tatu. Malena Meri je sa sedam meseci postala prava zvezdica Instagrama.

"Prelepa devojčica", "Izgleda kao prava princeza", "Bebi Ana, baš liči na majku", "Tatina devojčica, baš liči na njega", neki su od komentara ispod objave.

Podsetimo, Enrike je prisustvovao Aninom porođaju i na društvenim mrežama tada ojavio fotografiju na kojoj u rukama drži tek rođenu ćerkicu, koja na glavi ima kapicu sa mašnicom.

Pored Meri, Enrike i Ana imaju ćerku Lusi i sina Nikolasa, a preslatku fotografiju njihove najmlađe naslednice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Istopićete se kada budete videli snimak dvomesečne bebe Enrikea Iglesijasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA