Kendal priznala da često konzumira marihuanu, a Kim je najveće skandale napravila pod uticajem droge

Marihuana je legalna u Kaliforniji, gde manekenka živi

  • 1
Kim Kardasijan, Kendal Džener

Foto: Tanjug/AP, Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business of Fashion

Kardašijanke su početkom septembra saopštile da se nakon 14 godina završava snimanje njihovog rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima", a Kendal Džener ponovo je iznenadila fanove kada je priznala da puši marihuanu.

Iako se nagađalo da je jedan od razloga završetak rijalitija upravo privatni život Kadrdašijanki i Dženerovih, koje više ne žele da javnosti na tacni daju svoju intimu, Kendal je ipak priznala za svoj porok.

Manekenka je gostovala u podkastu kod glumice Kejt Hadson i njenog brata Olivera, gde je priznala da konzumira marihuanu, koja je legalna u Kaliforniji, gde ona živi.

- Nikad to zapravo javno nisam rekla, niko to ne zna, ali da, pušim - ispričala je manekenka smejući se.

Pored Kendal i Kim je ranije priznala da je koristila opijate. Kardašijanka je rekla da je dva puta u životu konzumirala ekstazi i to kada se udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa 2000. godine, kao i kada je snimila porno film sa Rej Džejem 2003. godine.

- Kad sam se prvi put udala bila sam na tableticama. A sledeći put kad sam ih uzela sam snimila seks. Znači, sve loše što mi se u životu dogodilo - ispričala je ona tada Skotu Disiku, bivšem dečku njene sestre.

Kim je ispričala da su svi mogli da primete da je uzimala ekstazi, jer joj se vilica tresla sve vreme. Izvori bliski slavnoj porodici tvrde da Kim nakon toga više nije uzimala opijate.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm👁

    18. septembar 2020 | 19:47

    Bolje da pusi marihuanu nego da pije LEKOVE I ALKOHOL.....😉😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA