≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emili objavila skroz gole slike nastale u noći kada ju je fotograf navodno silovao

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fotografije koje su tada nastale Leder je objavio u knjizi Leder / Ratajkowski Collector's Edition 2016. godine

  • 1
Emili Ratajkovski

Printskrin: Instgaram/emrata

Poznata manekenka Emili Ratajkovski (29) optužila je fotografa Džonatana Ledera navodeći da ju je seksualno napao tokom snimanja u njegovom domu u Ketskilsu 2012. godine.

Fotografije koje su tada nastale Leder je objavio u knjizi Leder / Ratajkowski Collector's Edition 2016. godine, s tim što Emili tvrdi kako izdavač Imperial Publishing, a ni fotograf koji ju je slikao, kasnije i navodno napao, nisu imali pravo da objave te fotografije.

Poznata manekenka je pomenute fotografije kada je Džonatonu pozirala u donjem vešu 2013. godine, objavila na svom Instagram profilu iste godine i napisala: "Uvek je zabavno videti svoj rad. Džonatan Leder za magazin Darius".

Kako je navela u ispovesti, ona je navodno pila vino i fotografisala se potpuno naga. Nakon što se zaršilo snimanje, a šminkerka otišla na spavanje, manekenka se osećala budno i jako pijano. Ona i fotograf su se pokrili ćebetom na kauču, a on je, prema njenim navodima, počeo da je ispituje o momcima i gledao kako masira stopala da bi de ugrejala.

- Rekao je da mu se sviđa to što radim sa stopalima, jasno se sećam toga. Mrzela sam što komentariše nešto što sam radila da bih se utešila. Većina onoga što se desilo kasnije mi je u magli, ali se dobro sećam kako sam se osećala. Ljubljenja se ne sećam, ali se sećam njegovih prstiju u meni, iznenada. Gurao ih je sve jače i jače, kao što me niko nikada do tada i od tada nije dirao. Osećala sam sve iznutra i stvarno me bolelo. Instinktivno sam ga uhvatila za šaku i izvukla iz sebe. Nisam progovorila. Ustao je i stepenicama otišao u mrak - navela je.

PR izdavačke kuće Imperial Publishing oglasio se nakon Emilinih optužbi navodeći kako su njene optužbe lažne.

- Duboko su nas potresle najnovije (lažne) tvrdnje gospođe Ratajkovski, koje je dala "Njujork magazinu" u želji za publicitetom. Gospodin Leder poriče njene tvrdnje da ju je "zlostavljao". Tužno je što je ona toliko željna osvete da laže novinarima - izjavio je PR za "Page Six".

 

 
 
 
View this post on Instagram

Always fun to see your work in print.by @jonathan_leder for Darius Magazine #polaroids #dariusmagazine #jonathanlederA post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

Da li ste svesni o kome mi ovde govorimo? Ta devojka je bila gola u časopisu "Treats!" i gola se pojavila u spotu Robina Tikea. Zaista verujete da je ona bila žrtva? - izjavio je Leder za "Njujork  magazin".

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojadin

    18. septembar 2020 | 15:32

    Sliko bi te mesec dana takvu ne bih te pustio dan da vidiš ljubičice moja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA