Sofija Vergara objavila slike u bikiniju stare više od 20 godina: Danas izgleda još bolje, a ima 48

Ova Kolumbijka je s razlogom jedna od najlepših žena sveta

  • 1
Sofia Vergara

Sofija Vergara / Foto: Instagram/sofiavergara

Glumica Sofija Vergara danas ima 48 godina i među najlepšim je ženama na svetu. Ako je suditi prema slikama starim dvadeset godina, nije se značajno promenila, a mnogi će reći da izgleda još bolje nego onda. 

Ova lepa Kolumbijka objavila je na Instagramu stare slike na kojima pozira u kupaćem kostimu, iz vremena kada se još bavila modelingom.

To je bilo devedesetih i početkom 2000-ih godina, a Sofija je pozirala u nekoliko kupaćih kostima koji su istakli njenu zanosnu liniju.

I na njima izgleda božanstveno, baš kao i danas u 49. godini, kada je i dalje jedna od najzgodnijih glumica i najplaćenijih televizijskih lica.

Mnogi se slažu sa time da Sofija ne stari i da je vremenom sve lepša, čak i posle više od 20 godina. Od 2015. godine je u srećnom braku sa seksi kolegom Džoom Manđanelom (45).

Glumica je i nedavno počastila fanove na Instagramu fotografijama iz baezna u belom kupaćem kostimu, kada je pobrala silne komplimente i zaista pokazala da je prava zgodna lepotica.

Slika u crnom kupaćem kostimu nastala je 90-ih godina, dok je slika u belom bikiniju, kao i ona u zanosnom topiću i suknjici nastala 2000-ih. 

 
 
 
View this post on Instagram

#tbt Miami Beach 🐬🐬 #The 90’s❤️A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

#tbt😂😂 California #2000’s 🌴🌴🌝🌝A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

#tbt Los Angeles 2000s 😝😝A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Labor Day weekend at home 💞💞 wearing some of my favorite #SofiaVergaraXFosterGrant glasses 🕶A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA