Vanesa Brajant tužila šerifa Los Anđelesa

Supruga preminulog košarkaša Kobija Brajanta je podnela tužbu protiv šerifa Los Anđelesa zbog neprimerenog ponašanja njegovih zaposlenih

  • 6
Kobi i Vanesa Brajant

Vanesa i Kobi Brajant; Foto: Profimedia/AFP

Supruga slavnog poginulog košarkaša Kobija Brajanta, Vanesa Brajnat (38) je tužila šerifa Los Anđelesa i njegovu policijsku stanicu jer su joj prouzrokovali veliku emotivnu bol i uznemirenost nakon smrti njenog supruga i ćerke.

Naime, Vanesa tvrdi da su policajci ovog okruga uslikali svojim mobilnim telefonima mrtva tela njenog supruga Kobija i ćerke Điđi Brajant na mestu pogibije.

U tužbi piše da je 8 šerifovih policajaca na mestu pada helikoptera izvadilo svoje mobilne telefone i da su slikali mrtvu decu, njihove roditelje i trenere bez ičije dozvole i samo u svrhu "sopstvenog zadovoljstva".

U tužbi se navodi da su fotografije bile predmet razgovora u šerifovoj kancelariji, kao i van nje, a njegove kolege su pokazivale slike, koje nisu imale nikakvu ulogu u istrazi, bukvalno svima.

Tako je jedan od policajaca bio u baru i pokazao je sporne fotografije ženi koju je pokušavao da impresionira, a u tom trenutku barmen ih je video i pozvao šerifovo odeljenje.

Šerif je zatim pokušao da zataška celu situaciju, ali to je bilo nemoguće. Nagovarao je kolege da obrišu slike, ali u tužbi se navodi da je samo pokušavao da uništi dokaze protiv svog odeljenja.

- Gospođi Brajnt je jako loše pri pomisli da stranci gledaju slike njenog preminulog muža i ćerke. Vanesa živi u strahu da će se ona ili njena deca jednog dana suočiti sa stravičnim slikama svojih najmilijih na društvenim mrežama i to je ono što želi da izbegne - rekao je Vanesin advokat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    24. septembar 2020 | 08:19

    E za ovo je u pravu.I treba da ih tuzi.

  • Oki

    23. septembar 2020 | 05:41

    Hoce para, malo joj..,to je lice mesta pa koliko nesreca bude pa slucajni prolaznici slikaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA