≫ 

Nikol Poturalski je ista Irina Šajk: Fanovi kažu da su manekenke identične. Procenite sami!

Manekenka koja se proslavila od kako je u vezi sa holivudskim šmekerom Bredom Pitom je identična Irina Šajk, tvrde fanovi

  • 6
Nicole Poturalski

Nikol Poturalski; Foto: Instagram/nico.potur

Manekenka Nikol Poturalski (27) je postala popularna od kako je u vezi sa najomiljenijim glumcem na svetu Bredom Pitom (56), a fanovi kažu da mnogo liči na svoju koleginicu Irinu Šajk (34), tačnije da "izgledaju kao bliznakinje".

Naime, lepotica Nikol je nedavno dospela u medije širom sveta kada je uslikana na aerodromu u Francuskoj sa Bredom Pitom, sa kim je išla na njegovo imanje na jugu zemlje, gde se on oženio Anđelinom Džoli (45) pre šest godina.

Veruje se da je glumac tada novu devojku odveo na "Château Miraval", imanje koje je 2011. godine za 67 miliona dolara kupio sa bivšom ženom.

Od tada ona je glavna tema svih medija, a obožavatelji se samo takmiče u tome da dokažu da li više liči na Bredovu bivšu Anđelinu, kako se već pisalo, ili na lepoticu Irinu Šajk.

Mi smo spojili fotografije ove dve lepotice i ustanovili da Nikol i Irina imaju sličan oblik glave, skoro isti nos i identične usne. Boja i oblik očiju su im skoro iste - plave, a obe su prirodne brinete. Takođe, obe devojke su visoke 178cm i imaju sličnu građu tela. 

U galeriji ispod teksta pogledajte seksi fotografije ove dve manekenke i procenite sami da li zaista toliko liče.

Ko je Nikol Poturalski?

Rođena je u Nemačkoj, ima 27 godina, a na sajtu agencije za koju radi, "A Management", predstavljena je pod imenom Niko Meri.

Želela je da bude morski biolog, pre nego što ju je sa 13 godina u Diznilendu, u Parizu, uočio jedan od lovaca na modele.

Lepotica živi na relaciji Los Anđeles - Berlin i govori pet jezika, a osnovala je i organizaciju za pomoć ajkulama.

Ona je u braku sa Rolandom Marijem 68-godišnjim biznismenom iz Nemačke, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u Berlinu pod nazivom "Borchardt". Nikol sa njim ima sina Emila Marija (7), ali njemu navodno ne smeta što se Nikol zabavlja sa Bredom, jer su oni u "otvorenom braku".

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sk

    24. septembar 2020 | 09:23

    Kad se doda malo botoksa u usne i iscrtaju obrve, u dobrom se svetlu liči na koga hoćeš. Kad se izguglaju njene slike iz mlađih dana, izgledala je malo drugačije.

  • Molly

    24. septembar 2020 | 08:59

    Muzu ne smeta sto mu se zena zabavlja sa Bredom Pitom...para im ne fali ali pameti i morala itekako..

  • Nada

    24. septembar 2020 | 09:00

    Htela je da bude morski biolog...ajkule joj sve jedno nisu umakle...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA